Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Εργαστήριο Κρυσταλλική Φώτιση – Ο δρόμος Αυτογνωσίας και της Δύναμης με την βοήθεια των Κρυστάλλων (Μαρία Μουρτζούκου)

Την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 16:00 το απόγευμα σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζί με τη Μαρία Μουρτζούκου στο εργαστήριο "Κρυσταλλική Φώτιση – Ο δρόμος Αυτογνωσίας και της Δύναμης με την βοήθεια των Κρυστάλλων". Στο εργαστήριο θα χρησιμοποιήσουμε τις ιδιότητες των κρυστάλλων για να προχωρήσουμε σε θέματα αυτογνωσίας και τη με τη βοήθεια τους διαχείρισης της δύναμης μας για την επίλυση των θεμάτων που μας απασχολούν.

Βιογραφικό: Τα τελευταία 11 χρόνια ασχολούμαι με τις εναλλακτικές θεραπείες. Έχω δίπλωμα Μάστερ στα συστήματα: Ουσούι Ρέικι, Αγγελικό Ρέικι και Νέο Σαμπάλλα. Παρακολούθησα ειδικά σεμινάρια διαλογισμών ως μέθοδο προσωπικής ανάπτυξης. Τα πρώτα 6 χρόνια τα αφιέρωσα στις σπουδές και την εξάσκησή μου παρακολουθώντας σεμινάρια πνευματικού ενδιαφέροντος, μελετώντας, ερευνώντας και δίνοντας δωρεάν θεραπευτικές συνεδρίες.
Τα τελευταία 5 χρόνια ασκώ το επάγγελμα της Ενεργειακής Θεραπεύτριας.
Η προσωπική μου προσέγγιση στη θεραπεία είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα να θεραπεύσουμε! Παρά μόνο να επανασυνδεθούμε με τον Ιδανικό και Ανώτερο εαυτό μας.
H Πνευματικότητα ήταν πάντα το κεντρικό μου ενδιαφέρον. Ακολούθησα και μελέτησα εκ διαμέτρου διαφορετικά συστήματα και φιλοσοφίες, πάντα αναζητώντας απαντήσεις σε προσωπικό επίπεδο. Βρέθηκα να συμβουλεύω αναζητώντας ακόμα τις δικές μου απαντήσεις…
Αν με ρωτήσετε ποια είναι η αγαπημένη μου έκφραση.. τι ξεχώρισα μέσα σε όλη αυτή την προσωπική διαδρομή.. ένα μου έρχεται πάντα στο νου: Μόνο τα Έργα της Αγάπης είναι Αληθινά.
Ψάχνοντας στα μονοπάτια της Γνώσης, πρώτα εμένα να κατανοήσω, μπήκα και βγήκα πολλές φορές σε παπούτσια που δεν μου ταίριαζαν. Σήμερα, έχω αγάπη μεγάλη, πρώτα από όλα και σεβασμό στην ελευθερία και την Ελεύθερη Βούληση.
Σας μεταφέρω λοιπόν και σας διαθέτω, τη δική μου εμπειρία και γνώσεις, μέσα από Αγάπη και Σεβασμό για αυτό που εσείς είστε. Επιδιώκω να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε, με όποιο μέσον ή σύστημα σας ταιριάζει, τον πολύπλευρο και πολυδύναμο εαυτό σας. Να αναγνωρίσετε τη Δύναμη και να λάμψετε από χαρά και πληρότητα.
Θα χαρώ να μου απευθύνετε τις ερωτήσεις σας και να βρούμε μαζί τους τρόπους που θα φέρουν την δική σας αλλαγή και άνθισμα.
Επέλεξα το «Θέληση για Αλλαγή» (https://
wheelofchangepm.wordpress.com) γιατί είναι για μένα ο κινητήριος άξονας της προσωπικής ανάπτυξης.
Πιστέψτε με, όλοι μας έχουμε δυνατότητες και επιλογές.

Η εκδήλωση: Την Κυριακή 26 Ιουνίου οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 2ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο θέατρο Χυτήριο, Ιερά οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες και εργαστήρια, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης, της φιλοσοφίας και της ψυχολογίας.
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 18:00 το βράδυ και η είσοδος έχει συμβολικό κόστος 3 ευρώ, ενώ για τη συμμετοχή σας στα εργαστήρια απαιτείται επιπλέον κόστος 3 ευρώ για κάθε εργαστήριο. Χορηγός  επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η Ypernoisis.gr

Διοργανωτές: Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος είναι μία ένωση για την διάδοση της Αστρολογίας στην Ελλάδα και την ανάπτυξη της Αστρολογικής Παιδείας. H ένωση αυτή έχει από την 1η Σεπτεμβρίου του 2013 πάρει τη μορφή Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την ίδια επωνυμία. Έδρα της εταιρείας είναι η Αθήνα και έχει αυτή τη στιγμή 49 μέλη. Η εταιρεία διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται ανά δύο χρόνια. Μεταξύ του έργου της εταιρίας ως τώρα αξίζει να αναφερθεί η σύνταξη εθελοντικού κώδικα δεοντολογίας των αστρολόγων, καθώς και η θεσμοθέτηση εκδηλώσεων όπως τα φεστιβάλ ηλιοστασίου και οι γιορτές εαρινής ισημερίας. Από το 2016 η εταιρία εκδίδει επίσης το τριμηνιαίο περιοδικό 12-Αστρολογική Επιθεώρηση. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε στο http://www.filoi-astrologias-ellados.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου