Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

2ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Εργαστήριο Συνδυαστικής Αστρολογίας - Επιχειρείν; Πλανήτες εν δράσει



Τίτλος: ΄΄ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ; Πλανήτες εν Δράσει΄΄
Συντονιστές: Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου και Ομάδα Συνδυαστικής Αστρολογίας

Περίληψη: Το βιωματικό διαδραστικό εργαστήρι (μαθησιακή και Θεατρική Αστρολογική ένωση), βασίζεται στην κεντρική ιδέα του πρότυπου μαθήματος ΄΄Συνδυαστική Αστρολογία΄΄. Αφορά την εκπαίδευση με τρόπο δημιουργικό και ευχάριστο, αλλά και την βιωματική διαδρομή - κατανόηση (της) αστρολογικής γνώσης.

Η αρχική ιδέα παρουσιάστηκε επίσημα το 2011 σε συνέδριο Ελλήνων Αστρολόγων, στο Συνεδριακό κέντρο Δαίς στο Μαρούσι. Εμπνευστής της ιδέας, η σύμβουλος ολιστικής και συνδυαστικής Αστρολογίας Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου.

Με στόχο τη βιωματική εκπαιδευτική διαδρομή και με άξονα το μεράκι το ταλέντο και τη γνώση, η διαδραστική ομάδα της Συνδυαστικής Αστρολογίας* σας προσκαλεί  στην 1η  επίσημη σε κοινό παρουσίαση - δράση της, που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. 

Ώρα: 13.00 έως 14.00 μ.μ

Ώρα προσέλευσης στο Φεστιβάλ: 12:40 μ.μ (για να έχουμε τον χρόνο να σας ενημερώσουμε,
Η Αίθουσα του εργαστηρίου, βρίσκεται πίσω από την σκηνή του κήπου).

Κρατήσεις θέσεων: 694 98 98 709

*Το πρότυπο μάθημα Συνδυαστικής Αστρολογίας, διδάσκεται (στην πλήρη του μορφή), στο κέντρο Έρευνας  και Αυτογνωσίας Φαέθων από την Οκτώβριο του 2015. 
Δημιουργός – Διδασκαλία: Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Βιογραφικό: Η Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου είναι σύμβουλος Ολιστικής και Συνδυαστικής Αστρολογίας, Reiki Master Teacher. Ασχολείται με την ανάλυση και τη σύνθεση των γενέθλιων ωροσκοπίων. 

Σπούδασε στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών Κλασσική, Καρμική, Συμβουλευτική και Ιατρική Αστρολογία. Ειδικεύτηκε στην ανάλυση και τη σύνθεση των ατομικών, αρμονικών και συλλογικών ωροσκοπίων. 

Εκπαιδεύτηκε σε πολλά και διαφορετικά αστρολογικά συστήματα, όπως της  Συναστρίας, των Διαπροσωπικών Σχέσεων και της Πρόβλεψης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ίδια αποτελεί η Έρευνα. Λειτούργησε ερευνητικά σε πολλές ομάδες που αφορούσαν την αξιολόγηση ταλέντων, αλλά και τη συμβουλευτική διαχείριση δεξιοτήτων - δυνατοτήτων. Στο Αστρώον σπουδαστήριο Συμβολισμών, παρέμεινε μαθητεύοντας και διδάσκοντας για 10 ολόκληρα έτη. 

Μελέτησε, διερεύνησε, επεξεργάστηκε και διδάχθηκε  τους Μορφώτυπους Χειρώνιας Δράσης, τους Κυβερνήτες Οίκων, τους Ανάδρομους Πλανήτες,  τα Μεγάλα Σχήματα, τις Πλανητικές Επιστροφές, αλλά και τη Διόρθωση των Ωροσκοπίων,  τα Μεσοδιαστήματα & τις Αρμονικές Κατευθύνσεις. 

Είναι ιδρυτικό μέλος των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος και Πρόεδρος της Εταιρίας.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://ouranokatevatoi.blogspot.gr/p/cv.html

Η εκδήλωση: Την Κυριακή 26 Ιουνίου οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 2ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο θέατρο Χυτήριο, Ιερά οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες και εργαστήρια, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης, της φιλοσοφίας και της ψυχολογίας.
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 18:00 το βράδυ και η είσοδος έχει συμβολικό κόστος 3 ευρώ, ενώ για τη συμμετοχή σας στα εργαστήρια απαιτείται επιπλέον κόστος 3 ευρώ για κάθε εργαστήριο. Χορηγός  επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η Ypernoisis.gr

Διοργανωτές: Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος είναι μία ένωση για την διάδοση της Αστρολογίας στην Ελλάδα και την ανάπτυξη της Αστρολογικής Παιδείας. H ένωση αυτή έχει από την 1η Σεπτεμβρίου του 2013 πάρει τη μορφή Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την ίδια επωνυμία. Έδρα της εταιρείας είναι η Αθήνα και έχει αυτή τη στιγμή 49 μέλη. Η εταιρεία διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται ανά δύο χρόνια. Μεταξύ του έργου της εταιρίας ως τώρα αξίζει να αναφερθεί η σύνταξη εθελοντικού κώδικα δεοντολογίας των αστρολόγων, καθώς και η θεσμοθέτηση εκδηλώσεων όπως τα φεστιβάλ ηλιοστασίου και οι γιορτές εαρινής ισημερίας. Από το 2016 η εταιρία εκδίδει επίσης το τριμηνιαίο περιοδικό 12-Αστρολογική Επιθεώρηση. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε στο http://www.filoi-astrologias-ellados.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου