Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

2ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Ομιλήτρια Κατερίνα ΔασκαλοπούλουΘέμα: Η θεωρία της μη τοπικότητας στη Φυσική και η σχέση της με την εξελικτική μας πορεία.

Περίληψη: Η Επιστήμη με τη Φιλοσοφία και τη Μεταφυσική αρχίζουν να συναντώνται όλο και σε περισσότερα κοινά πεδία. Έτσι και η θεωρία της Μη Τοπικότητας στη Φυσική έρχεται να μας αποδείξει πειραματικά αυτό που οι Αρχαίοι Έλληνες αλλά και άλλοι λαοί γνώριζαν πριν 3000 χρόνια. Θα δούμε επίσης πώς η γνώση αυτή μας βοηθάει σε ατομικό επίπεδο να εξελισσόμαστε και να προχωράμε ποιοτικά σαν άνθρωποι.

Βιογραφικό: Η Κατερίνα Δασκαλοπούλου είναι οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές (Msc) στη Διαχείριση Κρίσεων (Crisis Management). Όσον αφορά το αστρολογικό κομμάτι της ζωής της, ασχολείται με την εφαρμογή της γνώσης της εσωτερικής Αστρολογίας σε συνδυασμό με ενεργειακές βιωματικές θεραπείες και βιωματικά σεμινάρια. Έχει κάνει σπουδές και έχει αποφοιτήσει ως Αστρολόγος από το Κέντρο Σπουδών Αστρολογίας Wright στην Αθήνα, ενώ έχει εκπαιδευτεί και σαν θεραπεύτρια της παράδοσης των Q' ero του Περού και της ενέργειας Salka του Americo Yabar. Από το 2015 η κυρία Δασκαλοπούλου είναι και μέλος των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος.

Η εκδήλωση: Την Κυριακή 26 Ιουνίου οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 2ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο θέατρο Χυτήριο, Ιερά οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες και εργαστήρια, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης, της φιλοσοφίας και της ψυχολογίας.
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 18:00 το βράδυ και η είσοδος έχει συμβολικό κόστος 3 ευρώ, ενώ για τη συμμετοχή σας στα εργαστήρια απαιτείται επιπλέον κόστος 3 ευρώ για κάθε εργαστήριο. Χορηγός  επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η Ypernoisis.gr

Διοργανωτές: Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος είναι μία ένωση για την διάδοση της Αστρολογίας στην Ελλάδα και την ανάπτυξη της Αστρολογικής Παιδείας. H ένωση αυτή έχει από την 1η Σεπτεμβρίου του 2013 πάρει τη μορφή Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την ίδια επωνυμία. Έδρα της εταιρείας είναι η Αθήνα και έχει αυτή τη στιγμή 49 μέλη. Η εταιρεία διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται ανά δύο χρόνια. Μεταξύ του έργου της εταιρίας ως τώρα αξίζει να αναφερθεί η σύνταξη εθελοντικού κώδικα δεοντολογίας των αστρολόγων, καθώς και η θεσμοθέτηση εκδηλώσεων όπως τα φεστιβάλ ηλιοστασίου και οι γιορτές εαρινής ισημερίας. Από το 2016 η εταιρία εκδίδει επίσης το τριμηνιαίο περιοδικό 12-Αστρολογική Επιθεώρηση. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε στο http://www.filoi-astrologias-ellados.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου