Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

2o Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Εργαστήριο Local Space Astrology


Συντονιστής: Βασίλης Παπαδολιάς

Περιεχόμενα: Στο εργαστήριο αυτό θα γνωρίσουμε ένα διαφορετικό γενέθλιο χάρτη από αυτόν που έχουμε συνηθίσει ως τώρα στην Αστρολογία. Είναι ο χάρτης που κατασκευάζεται με βάση τον Ισημερινό της Γης κι όχι την Εκλειπτική γύρω από τον Ήλιο. Με τη βοήθεια αυτού του χάρτη, θα ψάξουμε να βρούμε τις λεγόμενες γραμμές δύναμης, δηλαδή τις γραμμές των πλανητών που εκτείνονται στο χώρο έξω από το χάρτη.

Κι όταν λέμε εκτείνονται, εννοούμε ότι επεκτείνονται στον προσωπικό μας χώρο, στο σπίτι, στο γραφείο, στη γειτονιά και δείχνουν πάνω σε ποιες γραμμές πλανητών κινούμαστε ,όταν πάμε στο γραφείο, όταν μετακομίζουμε και γενικά στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Από πολλούς η τεχνική αυτή ονομάζεται Αστρολογικό Feng Shui. Εμείς θα πάρουμε τους γενέθλιους χάρτες μας (τυπωμένους σε διαφάνειες από τον εισηγητή) και θα παίξουμε τοποθετώντας τους πάνω σε χάρτες της Αθήνας ή της Αττικής ή της Ελλάδας ή πάνω στην κάτοψη του σπιτιού ή του γραφείου.

Το εργαστήριο θα διαρκέσει περίπου 75' και απαιτείται κράτηση, για να μπορεί ο εισηγητής να τυπώσει τους χάρτες σας σε διαφάνειες και να τους έχει έτοιμους την ημέρα του εργαστηρίου. 

Τα στοιχεία σας μπορούν να σταλούν με email ή τηλεφωνικά στα vpapadolias@gmail.com ή στο 6945.807566. Η συμμετοχή έχει κόστος 6 ευρώ (3 για την είσοδο στο φεστιβάλ και 3 στην είσοδο του εργαστηρίου).

Για πληροφορίες, ερωτήσεις στη διάθεση σας στο email ή το vpapadolias@gmail.com ή στο 6945.807566.

ΥΓ: Όσοι ενδιαφέρεστε παρακαλώ δηλώστε έγκαιρα τηλεφωνικά συμμετοχή η με προσωπικό μήνυμα για να είναι έτοιμος ο χάρτης σας στο εργαστήριο τυπωμένος σε διαφάνεια. Δυνατότητα εκτύπωσης του χάρτη σε διαφάνεια δε θα υπάρχει επιτόπου στο εργαστήριο, θα πρέπει να έχει προηγηθεί ενημέρωση του εισηγητή, για να φέρει μαζί του τις διαφάνειες με τους χάρτες των συμμετεχόντων. 

ΥΓ1: Οι συμμετέχοντες φέρνετε επίσης μαζί σας χάρτη της αρεσκείας σας η κάτοψη σπιτιού η γραφείου που να φαίνεται που είναι ο Βορράς και ο Νότος και γενικά οι 4 κατευθύνσεις του ορίζοντα.

Η εκδήλωση: Την Κυριακή 26 Ιουνίου οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 2ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο θέατρο Χυτήριο, Ιερά οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες και εργαστήρια, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης, της φιλοσοφίας και της ψυχολογίας.
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 18:00 το βράδυ και η είσοδος έχει συμβολικό κόστος 3 ευρώ, ενώ για τη συμμετοχή σας στα εργαστήρια απαιτείται επιπλέον κόστος 3 ευρώ για κάθε εργαστήριο. Χορηγός  επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η Ypernoisis.gr

Διοργανωτές: Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος είναι μία ένωση για την διάδοση της Αστρολογίας στην Ελλάδα και την ανάπτυξη της Αστρολογικής Παιδείας. H ένωση αυτή έχει από την 1η Σεπτεμβρίου του 2013 πάρει τη μορφή Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την ίδια επωνυμία. Έδρα της εταιρείας είναι η Αθήνα και έχει αυτή τη στιγμή 49 μέλη. Η εταιρεία διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται ανά δύο χρόνια. Μεταξύ του έργου της εταιρίας ως τώρα αξίζει να αναφερθεί η σύνταξη εθελοντικού κώδικα δεοντολογίας των αστρολόγων, καθώς και η θεσμοθέτηση εκδηλώσεων όπως τα φεστιβάλ ηλιοστασίου και οι γιορτές εαρινής ισημερίας. Από το 2016 η εταιρία εκδίδει επίσης το τριμηνιαίο περιοδικό 12-Αστρολογική Επιθεώρηση. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε στο http://www.filoi-astrologias-ellados.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου