Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

2ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Ομιλητής Γιώργος Βουζουλίδης


Ομιλία: Έμπνευση και Συγχρονικότητα

Αντί βιογραφικού: Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη . Μικρασιατική και Κεφαλονίτικη καταγωγή. Ζω πολλά χρόνια στην Αθήνα. Σπούδασα σε σχολές και στην ζωή, τι σημαίνει να πας κόντρα στα ρεύματα, τι σημαίνει να αντιλαμβάνεσαι τα δώρα που σου δίνουν άνθρωποι, εμπειρίες, τα δύσκολα μαθήματα, τα πιο εύκολα και συμβατά. Έκανα λάθη λόγω παρορμητισμού, και σωστές επιλογές λόγω εμπιστοσύνης στην ψυχή μου. Γνωρίζω και μαθαίνω συνεχώς κάτι από το Σύμπαν, και αναγνωρίζω ότι ένας από τους λόγους που το μαθαίνω είναι και για να το διδάξω. Πέρασα από διάφορους επαγγελματικούς προσδιορισμούς, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια, εργάζομαι σαν σύμβουλος ψυχικής υγείας και δάσκαλος, κάποιες φορές με κερδίζει η αγάπη για το θέατρο και τραγουδώ και για "σένα" και για "μένα".

Η εκδήλωση: Την Κυριακή 26 Ιουνίου οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 2ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο θέατρο Χυτήριο, Ιερά οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες και εργαστήρια, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης, της φιλοσοφίας και της ψυχολογίας.
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 18:00 το βράδυ και η είσοδος έχει συμβολικό κόστος 3 ευρώ, ενώ για τη συμμετοχή σας στα εργαστήρια απαιτείται επιπλέον κόστος 3 ευρώ για κάθε εργαστήριο. Χορηγός  επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η Ypernoisis.gr

Διοργανωτές: Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος είναι μία ένωση για την διάδοση της Αστρολογίας στην Ελλάδα και την ανάπτυξη της Αστρολογικής Παιδείας. H ένωση αυτή έχει από την 1η Σεπτεμβρίου του 2013 πάρει τη μορφή Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την ίδια επωνυμία. Έδρα της εταιρείας είναι η Αθήνα και έχει αυτή τη στιγμή 49 μέλη. Η εταιρεία διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται ανά δύο χρόνια. Μεταξύ του έργου της εταιρίας ως τώρα αξίζει να αναφερθεί η σύνταξη εθελοντικού κώδικα δεοντολογίας των αστρολόγων, καθώς και η θεσμοθέτηση εκδηλώσεων όπως τα φεστιβάλ ηλιοστασίου και οι γιορτές εαρινής ισημερίας. Από το 2016 η εταιρία εκδίδει επίσης το τριμηνιαίο περιοδικό 12-Αστρολογική Επιθεώρηση. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε στο http://www.filoi-astrologias-ellados.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου