Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

2ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίο - Εκθέτης Βιβλιοπωλείο IL Piccolo


Το βιβλιοπωλείο IL Piccolo (www.il-piccolo.gr) θα είναι στο 2ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου υποστηρίζοντας τις εργασίες του. Στο τραπέζι του βιβλιοπωλείου θα μπορείτε να βρείτε:

1. Τα βιβλία των εκδόσεων του βιβλιοπωλείου με έκπτωση 20%.
2. Βιβλία μεταφυσικής με έκπτωση έως και 50%
3. Προσφορές για καινούρια και 2nd hand βιβλία για το καλοκαίρι

Ιστορικό: Το βιβλιοπωλείο ξεκίνησε να λειτουργεί από το 2014 στη Νέα Χαλκηδόνα, ενώ το 2015 μεταφέρθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έχει βιβλία αστρολογίας, μεταφυσικής, ψυχολογίας, αλλά και όλα τα καινούρια και παλαιότερα μυθιστορήματα ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας. Εξυπηρετεί και με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα μέσω παραγγελίας στο site του βιβλιοπωλείου. Για παραγγελίες που γίνεται προπληρωμή στην τράπεζα, δε χρεώνονται μεταφορικά.

Η εκδήλωση: Την Κυριακή 26 Ιουνίου οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 2ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο θέατρο Χυτήριο, Ιερά οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες και εργαστήρια, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης, της φιλοσοφίας και της ψυχολογίας.
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 18:00 το βράδυ και η είσοδος έχει συμβολικό κόστος 3 ευρώ, ενώ για τη συμμετοχή σας στα εργαστήρια απαιτείται επιπλέον κόστος 3 ευρώ για κάθε εργαστήριο. Χορηγός  επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η Ypernoisis.gr

Διοργανωτές: Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος είναι μία ένωση για την διάδοση της Αστρολογίας στην Ελλάδα και την ανάπτυξη της Αστρολογικής Παιδείας. H ένωση αυτή έχει από την 1η Σεπτεμβρίου του 2013 πάρει τη μορφή Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την ίδια επωνυμία. Έδρα της εταιρείας είναι η Αθήνα και έχει αυτή τη στιγμή 49 μέλη. Η εταιρεία διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται ανά δύο χρόνια. Μεταξύ του έργου της εταιρίας ως τώρα αξίζει να αναφερθεί η σύνταξη εθελοντικού κώδικα δεοντολογίας των αστρολόγων, καθώς και η θεσμοθέτηση εκδηλώσεων όπως τα φεστιβάλ ηλιοστασίου και οι γιορτές εαρινής ισημερίας. Από το 2016 η εταιρία εκδίδει επίσης το τριμηνιαίο περιοδικό 12-Αστρολογική Επιθεώρηση. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε στο http://www.filoi-astrologias-ellados.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου