Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Φεστιβάλ Χειμερινού Ηλιοστασίου 2015 - Εκθέτες (Τρ. 8)* Βασίλης Παπαδολιάς - Μαίρη Κυράκη




Στο τραπέζι 8 μπορείτε να βρείτε**:

1. Βιβλία του Βασίλη Παπαδολιά. Μεταξύ άλλων θα βρείτε τα βιβλία:

- Αστρολογία της Αναζήτησης
- Μαθήματα Αστρολογίας Ι, ΙΙ και ΙΙΙ

2. Περιοδικά NewAgeAstrology, τα παλιότερα και νεότερα τεύχη

3. Επιλογές βιβλίων από το il-piccolo.gr

Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για τα μαθήματα που γίνονται στο κέντρο σεμιναρίων Λέκκα 3-5 από το Βασίλη Παπαδολιά και τον Άθαν Ζέρβα και να δηλώσετε συμμετοχή στα σεμινάρια αστρολογίας και αριθμολογίας που θα ξεκινήσουν από το Γενάρη (για όσους δηλώσουν συμμετοχή στο τραπέζι θα υπάρχει έκπτωση 20% στα δίδακτρα).
---------

4. Οικολογικά και αρωματικά κεριά από τη Μαρία Κυράκη με την επωνυμία: Ev-maria vegan candles

Τα Ev-maria vegan candles είναι οικολογικά κεριά από σόγια με οικολογικά αρώματα κ αιθέρια έλαια που σκοπό έχουν να σας χαλαρώσουν και να σας φέρουν πιο κοντά στη φύση!

Ο λόγος που τα δημιουργήσαμε , ήταν η απόλαυση των αρωμάτων και της ζεστασιάς ενός κεριού χωρίς τις βλάβες που προκαλεί στον άνθρωπο κ το περιβάλλον η χρήση της καρκινογόνας παραφίνης!

Καίνε σχεδόν διπλάσιο χρόνο απ ότι ένα κερί ίδιου μεγέθους από καθαρή παραφίνη και μπορεί να χρησιμοποιηθούν και σαν κρέμα χεριών!

Το φιτίλι τους είναι βαμβακερό κι ακόμα κι αν στάξουν κάπου αφαιρούνται πανεύκολα με λίγο σαπούνι και νερό!

Τόσο αγνά ,τόσο απλά, τόσο όμορφα!

Ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα για τους φίλους και τους δικούς σας.

Δοκιμάστε τα!!

follow the ligh!

** Τα βιβλία και προϊόντα του τραπεζιού διατίθενται από το IL Piccolo Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο www.il-piccolo.gr

* Η σειρά των τραπεζιών είναι για λόγους παρουσίασης των εκθετών. Δύναται να μην ανταποκρίνεται στην πραγματική κάτοψη του χώρου.

Η εκδήλωση

Το Φεστιβάλ Χειμερινού Ηλιοστασίου 2015 είναι το 2ο Φεστιβάλ που πραγματοποιείται υπό την οργανωτική ευθύνη των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος. Πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Novus, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 10:00 με 20:00 και περιλαμβάνει ομιλίες, εκθέτες και ένα εκτεταμένο σεμινάριο για τις Τεχνικές Ερμηνείας του Γενέθλιου Χάρτη.

Η είσοδος είναι στα 3 ευρώ, ενώ για όσους θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο (14:00 με 20:00) θα υπάρχει ένα συνολικό κόστος της τάξης των 10 ευρώ. Σε όσους το επιθυμούν μπορεί να δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες: 6945.807566, 6949.898709

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου