Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015

Φεστιβάλ Χειμερινού Ηλιοστασίου 2015 - Εκθέτες (Τρ. 9)* - Έφη Μπομπόνη

ΕΦΗ ΜΠΟΜΠΟΝΗ

REIKI MASTER TEACHER Tel. 6936-908517
ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΥΡΑΣ
Η Αύρα είναι το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που περιβάλλει το σώμα μας και όλα τα έμψυχα σώματα. Είναι η ενέργεια που πηγάζει από το σώμα σου, και μπορεί να πει πολλά για εσένα, από τον χαρακτήρα σου, μέχρι τα βαθύτερα συναισθήματα σου. Κάποια μηχανήματα πλέον μπορούν να την απεικονίσουν με μεγάλη ακρίβεια. Ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα, το Auramed, μπορεί να απεικονίσει με λεπτομερή τρόπο
την αύρα μας, να την φωτογραφήσει, άλλα και να την παρακολουθήσει σε πραγματικό χρόνο! Επίσης διαθέτει μηχανισμό ένδειξης για το ποσοστό ζωτικότητας 40
διαφορετικών οργάνων μας, αλλά και κάθε τσάκρα ξεχωριστά!
Η Αύρα μας, είναι ο καθρέπτης των συναισθημάτων μας και αποτελεί κανάλι διάγνωσης και θεραπείας, για το φυσικό μας σώμα. Μας δείχνει πως επηρεάζει η συναισθηματική μας κατάσταση κάθε ένα όργανο του σώματος μας, καθώς και τι μπορούμε να αλλάξουμε στον χαρακτήρα μας, ώστε να έχουμε ισορροπία και υγεία στην ζωή μας. Σε συνδυασμό και με μία ανάλυση από ένα εξειδικευμένο θεραπευτή μπορεί να βοηθήσει σε πολλά.

* Η σειρά των τραπεζιών είναι για λόγους παρουσίασης των εκθετών. Δύναται να μην ανταποκρίνεται στην πραγματική κάτοψη του χώρου.

Η εκδήλωση

Το Φεστιβάλ Χειμερινού Ηλιοστασίου 2015 είναι το 2ο Φεστιβάλ που πραγματοποιείται υπό την οργανωτική ευθύνη των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος. Πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Novus, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 10:00 με 20:00 και περιλαμβάνει ομιλίες, εκθέτες και ένα εκτεταμένο σεμινάριο για τις Τεχνικές Ερμηνείας του Γενέθλιου Χάρτη.

Η είσοδος είναι στα 3 ευρώ, ενώ για όσους θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο (14:00 με 20:00) θα υπάρχει ένα συνολικό κόστος της τάξης των 10 ευρώ. Σε όσους το επιθυμούν μπορεί να δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες: 6945.807566, 6949.898709

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου