Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Φεστιβάλ Χειμερινού Ηλιοστασίου 2015 - Εκθέτες (Τρ. 6)* Κέντρο Αυτογνωσίας Μελέτης και Έρευνας

Κέντρο Αυτογνωσίας Μελέτης και Έρευνας

ΦΑΕΘΩΝ

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία.

Λίγα λόγια για την εταιρία:

«Η εσωτερική μου αναζήτηση όλα αυτά τα χρόνια με οδήγησε στη δημιουργία του κέντρου ΦΑΕΘΩΝ. Γνωρίζουμε όλοι ότι δεν είμαστε μόνο ένα φυσικό σώμα με σάρκα και οστά. Μας περιβάλλει ένα ενεργειακό σώμα (αύρα) που αποτελείται από το αιθερικό, συναισθηματικό και νοητικό σώμα και φυσικά η κινητήριος δύναμη όλων αυτών, η ψυχή. Ο μεγάλος θεραπευτής.
Χρειάζεται να ανακαλύψουμε την «Αυθεντία της Ύπαρξης».

Πάνω σε αυτόν τον προβληματισμό και την αναζήτηση βασίζονται όλες οι
προσεγγίσεις μας. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν και άλλοι και έτσι είμαστε πια μια ομάδα που μέσα από τη διδασκαλία, τις ομιλίες, τα σεμινάρια και τις θεραπείες αποσκοπούμε στη διεύρυνση της συνειδητότητας, τη διάδοση της εσωτερικής γνώσης, την εναρμόνιση και την εξισορρόπηση των σωμάτων και τη θεραπεία.

Εργαζόμαστε σαν ομάδα θέλοντας να προωθήσουμε τον νόμο τις ομαδικής προόδου,που τον θεωρούμε πολύ σημαντικό στην εποχή μας. Και έτσι. απλά, αλλά και απαλά συνεχίζουμε.
Η αγάπη βρίσκεται στην απλότητα.

Με ενότητα και συνήχηση
Ιωάννα Σοφού."

--------

Ο χώρος παραχωρείται για σεμινάρια, ομιλίες και ατομικές συνεδρίες.

Ήβης 25 Ψυρρή
2130099902

www.faethoniasis.gr

---------

* Η σειρά των τραπεζιών είναι για λόγους παρουσίασης των εκθετών. Δύναται να μην ανταποκρίνεται στην πραγματική κάτοψη του χώρου.

Η εκδήλωση

Το Φεστιβάλ Χειμερινού Ηλιοστασίου 2015 είναι το 2ο Φεστιβάλ που πραγματοποιείται υπό την οργανωτική ευθύνη των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος. Πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Novus, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 10:00 με 20:00 και περιλαμβάνει ομιλίες, εκθέτες και ένα εκτεταμένο σεμινάριο για τις Τεχνικές Ερμηνείας του Γενέθλιου Χάρτη.

Η είσοδος είναι στα 3 ευρώ, ενώ για όσους θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο (14:00 με 20:00) θα υπάρχει ένα συνολικό κόστος της τάξης των 10 ευρώ. Σε όσους το επιθυμούν μπορεί να δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες: 6945.807566, 6949.898709

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου