Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Φεστιβάλ Χειμερινού Ηλιοστασίου 2015 - Εκθέτες (Τρ. 5)* - Στέλιος Χειμαριός και Ιόχροος Ακαδημία (solar-action.org)





ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΕΙΜΑΡΙΟΣ

Βιοσυντονισμός με το Asyra.

Προσφορές Έκθεσης: "1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου"
Κυριακή 21 Ιουνίου, Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Αθήνα.

Α. ΔΥΣΑΝΕΞΙΕΣ - ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ !!
Ενημέρωση και θεραπεία. Θα παραλάβετε επί τόπου εκτύπωση και θεραπευτικό διάλυμα (νερό & αλκοόλ 20%), ενεργοποιημένο μέσω κβαντικής ηλεκτροδυναμικής.

Β. ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ !!
για τη διακοπή καπνίσματος είναι καλό να έχετε μαζί ένα τσιγάρο καπνισμένο και ένα ακάπνιστο. Θα παραλάβετε επί τόπου θεραπευτικό διάλυμα (νερό & αλκοόλ 20%), ενεργοποιημένο μέσω κβαντικής ηλεκτροδυναμικής.

Προσφορά : 25 ευρώ!
Διάρκεια 15 λεπτά.

Για την εξέταση με το Asyra δεν απαιτείται κανενός είδους προετοιμασία, όπως η μη κατανάλωση καφέ κλπ.

Στέλιος Χειμαριός
τηλ. 6986147756

Τεχνολογία Asyra

Πρόκειται για ένα σύστημα ηλεκτροδερμικού ελέγχου, το οποίο δοκιμάζει την ωφέλεια ηλεκτρονικών συχνοτήτων-ιαμάτων πάνω στο ανθρώπινο σώμα.

Με βάση αυτά, δημιουργεί στη συνέχεια ένα φορτισμένο διάλυμα (νερό + αλκοόλ 20%),που θα βοηθήσει τον οργανισμό να ξεπεράσει προβλήματα και να ανακτήσει μια καλύτερη ενεργειακή κατάσταση.

Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη και διαρκεί έως 15 λεπτά. Οι ηλεκτρονικές συχνότητες-ιάματα, έχουν καταγραφεί με χρήση τεχνολογίας κβαντικής ηλεκτροδυναμικής και προέρχονται από βότανα, ανθοϊάματα (bach), συμπληρώματα διατροφής κ.α.

ΙΟΧΡΟΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Ιδρύθηκε στις 04-02-2010 
Η Ακαδημία ιδρύθηκε για να προσφέρει εφόδια για το Δρόμο
πάνω στον οποίο ο καθένας βρίσκεται. Όλοι μας αναζητούμε λύσεις σε αδιέξοδα, σε γιατί και σε πώς. Απαντήσεις υπάρχουν.
Και μέθοδοι υπάρχουν. Κανείς μας δεν είναι τέλειος. Κανένα περιβάλλον δεν είναι τέλειο.
Θέλουμε απόσπαση, πίστη, διάκριση; Συνέπεια και διάρκεια; Οι Ιόχροες, Μωβ ενέργειες του Σύμπαντος ρέουν αυτή τη στιγμή μέσα σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου του ηλιακού μας συστήματος. Το Σύμπαν είναι Ιόχροο! Η Ακαδημία αναγνωρίζει αυτές τις ιόχροες ενέργειες
και εργάζεται μαζί τους. Με τη σειρά της γίνεται Ιόχροος μέσα σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου του πλανητικού μας συστήματος. Σας προσκαλούμε μαζί να πορευθούμε μέσα στη πλημμυρίδα των ιόχροων πνευματικών δυνάμεων που λυτρώνουν την ύλη και την οργανώνουν σε νέες διαστάσεις, εδραιώνοντας έτσι ένα νέο πολιτισμό, ορθών ανθρώπινων και ηλιακών σχέσεων..
Ηλιοχόοι είμαστε στις ενέργειές μας, στην ηθική μας, στην θεωρία μας. Από τον Ήλιο μέσα μας ξεκινάμε και τους Ήλιους του Σύμπαντος επικαλούμαστε χαρά και αφθονία να φέρουν στη μικρή μας Γη. Χρησιμοποιείστε τα Δώρα μας! Μοιραστείτε με τους φίλους σας.

1. διαδίδουμε τη διαλογιστική 'μέθοδο γεφύρωσης' με τη ψυχή μας
2. αποκτάμε την εμπειρία του εαυτού μας και της κοινωνίας ως αγωγών κραδασμού. Η εφαρμογή τους είναι απελευθερωτική. Υγεία στις σκέψεις μας υγεία στα συναισθήματά μας υγεία στις αισθήσεις μας. Στα σεμινάρια του Α΄ Βαθμού της Ιοχροοχόου Ακαδημίας και στις συναντήσεις της Λευκής Ομάδας σας προσκαλούμε να εγγραφείτε!
Καλώς ήλθατε!

---------

* Η σειρά των τραπεζιών είναι για λόγους παρουσίασης των εκθετών. Δύναται να μην ανταποκρίνεται στην πραγματική κάτοψη του χώρου.

Η εκδήλωση

Το Φεστιβάλ Χειμερινού Ηλιοστασίου 2015 είναι το 2ο Φεστιβάλ που πραγματοποιείται υπό την οργανωτική ευθύνη των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος. Πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Novus, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 10:00 με 20:00 και περιλαμβάνει ομιλίες, εκθέτες και ένα εκτεταμένο σεμινάριο για τις Τεχνικές Ερμηνείας του Γενέθλιου Χάρτη.

Η είσοδος είναι στα 3 ευρώ, ενώ για όσους θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο (14:00 με 20:00) θα υπάρχει ένα συνολικό κόστος της τάξης των 10 ευρώ. Σε όσους το επιθυμούν μπορεί να δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες: 6945.807566, 6949.898709

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου