Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Φεστιβάλ Χειμερινού Ηλιοστασίου 2015 - Εκθέτες (Τρ. 11)* - Βάσω Αναγνωστοπούλου

Βιογραφικό

Ιαπωνόφωνη Ξεναγός

Έχει σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Αθηνών, Κοινωνική Εργασία στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων και Ξεναγός στη Σχολή Ξεναγών του ΕΟΤ.

Τα τελευταία 17 χρόνια διδάσκεται και διδάσκει την Κινέζικη Φιλοσοφία του Feng Shui, Κινέζικη Αστρολογία Bazi και I-Ching.

Έχει γράψει το βιβλίο Κινέζικης Αστρολογίας "Οι Κώδικες της Τύχης"  και το Ημερολόγιο για τη Χρονιά του Πύρινου Πιθήκου. Έχει αρθρογραφήσει σε περιοδικά και εφημερίδες, έχει διοργανώσει σεμινάρια για το Feng Shui και την Κινέζικη Αστρολογία και έχει παρουσιάσει το θέμα της Κινέζικης Μεταφυσικής σε πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές

* Η σειρά των τραπεζιών είναι για λόγους παρουσίασης των εκθετών. Δύναται να μην ανταποκρίνεται στην πραγματική κάτοψη του χώρου.

Η εκδήλωση

Το Φεστιβάλ Χειμερινού Ηλιοστασίου 2015 είναι το 2ο Φεστιβάλ που πραγματοποιείται υπό την οργανωτική ευθύνη των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος. Πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Novus, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 10:00 με 20:00 και περιλαμβάνει ομιλίες, εκθέτες και ένα εκτεταμένο σεμινάριο για τις Τεχνικές Ερμηνείας του Γενέθλιου Χάρτη.

Η είσοδος είναι στα 3 ευρώ, ενώ για όσους θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο (14:00 με 20:00) θα υπάρχει ένα συνολικό κόστος της τάξης των 10 ευρώ. Σε όσους το επιθυμούν μπορεί να δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες: 6945.807566, 6949.898709

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου