Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου: Προσφορές Δώρων - 1 συνεδρία Ρεφλεξιολογίας από την κυρία Εύα Σιακφά

Βιογραφικό

Η Εύα Σιακφά σπούδασε στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής με δάσκαλο τον Αλέξανδρο Τηλικίδη και είναι μέλος της ομάδας των διδασκόντων της Κινέζικης Βοτανοθεραπείας της Ακαδημίας. Ασκεί την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική μέσω του Βελονισμού της  Βοτανοθεραπείας και της Ρεφλεξολογίας. Είναι Master Reiki Teacher, σύμβουλος των 3 επιπέδων της Aura Soma και της Επανασύνδεσης (Reconnection and Reconnective Healing), του Dr. Eric Pearl. Χρησιμοποιεί γενικότερα ενεργειακές τεχνικές, που συμπληρώνουν την ολιστική προσέγγιση της, στην θεραπευτική διαδικασία.

Η σχέση της με τη μουσική και το τραγούδι ξεκινά από πολύ νωρίς και με αρκετές και διαφορετικές κάθε φορά προσεγγίσεις. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα πιάνου, αρμονίας, μουσικής έκφρασης και τραγουδιού. Από την εποχή ακόμη των «πρώτων επίσημων» σπουδών της στα Οικονομικά και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, η έμφυτη ροπή προς τη θεραπεία και η βιωματική σχέση με τη μουσική και την Τέχνη γενικότερα, δημιούργησαν μια αίσθηση – πού μέσα στο χρόνο έγινε πεποίθηση-πως αυτά τα δύο κάπου συναντιούνται. Η σχέση της με την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου και το Θοδωρή Κατή της «αστρολογικής τέχνης του τραγουδιού», αποτελεί έκφραση αυτής ακριβώς της πεποίθησης !

Η εκδήλωση

Το Φεστιβάλ Χειμερινού Ηλιοστασίου 2015 είναι το 2ο Φεστιβάλ που πραγματοποιείται υπό την οργανωτική ευθύνη των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος. Πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Novus, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 10:00 με 20:00 και περιλαμβάνει ομιλίες, εκθέτες και ένα εκτεταμένο σεμινάριο για τις Τεχνικές Ερμηνείας του Γενέθλιου Χάρτη.

Η είσοδος είναι στα 3 ευρώ, ενώ για όσους θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο (14:00 με 20:00) θα υπάρχει ένα συνολικό κόστος της τάξης των 10 ευρώ. Σε όσους το επιθυμούν μπορεί να δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες: 6945.807566, 6949.898709

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου