Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου: Προσφορές Δώρων - 2 συνεδρίες illumination ή καθαρισμού ενεργειακού σώματος από την Κατερίνα Δασκαλοπούλου

Τα Δώρα

2 συνεδρίες illumination ή καθαρισμού ενεργειακού σώμαοτς προσφέρει για το Χειμερινό Ηλιοστάσιο η κυρία Κατερίνα Δασκαλοπούλου. Οι συνεδρίες illumination αφορούν τη διαδικασία φώτισης τμημάτων σκιάς του υποσυνείδητου του ενδιαφερόμενου.

Λίγα λόγια για το δωρητή

Η Κατερίνα Δασκαλοπούλου είναι οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές (Msc) στη Διαχείριση Κρίσεων (Crisis Management). Όσον αφορά το αστρολογικό κομμάτι της ζωής της, ασχολείται με την εφαρμογή της γνώσης της εσωτερικής Αστρολογίας σε συνδυασμό με ενεργειακές βιωματικές θεραπείες και βιωματικά σεμινάρια. Έχει κάνει σπουδές και έχει αποφοιτήσει ως Αστρολόγος από το Κέντρο Σπουδών Αστρολογίας Wright στην Αθήνα, ενώ έχει εκπαιδευτεί και σαν θεραπεύτρια της παράδοσης των Q' ero του Περού και της ενέργειας Salka του Americo Yabar. Από το 2015 η κυρία Δασκαλοπούλου είναι και μέλος των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος.

Η εκδήλωση

Το Φεστιβάλ Χειμερινού Ηλιοστασίου 2015 είναι το 2ο Φεστιβάλ που πραγματοποιείται υπό την οργανωτική ευθύνη των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος. Πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Novus, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 10:00 με 20:00 και περιλαμβάνει ομιλίες, εκθέτες και ένα εκτεταμένο σεμινάριο για τις Τεχνικές Ερμηνείας του Γενέθλιου Χάρτη.

Η είσοδος είναι στα 3 ευρώ, ενώ για όσους θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο (14:00 με 20:00) θα υπάρχει ένα συνολικό κόστος της τάξης των 10 ευρώ. Σε όσους το επιθυμούν μπορεί να δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες: 6945.807566, 6949.898709

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου