Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

1o Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Ομιλητής Βασίλης Παπαδολιάς

Βασίλης Παπαδολιάς

Απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Συνεργάστηκε με δημοφιλείς σελίδες όπως το Myhoroscope και το περιοδικό Ζωή και Ζώδια. Έκανε μαθήματα στο εναλλακτικό κέντρο SMG, ενώ από το 2011 βρίσκεται σε δικό του χώρο στο Σύνταγμα. Έχει εκδώσει τρία βιβλία με τίτλο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ σε συνεργασία με έγκριτους συναδέλφους εκδίδει από το 2012 και την 3μηνιαία Αστρολογική Επιθεώρηση NewAgeAstrology. Από το 2013 είναι μέλος της APAI. Facebook ( vassilis.papadolias ) και ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος. Από το καλοκαίρι του 2014 διατηρεί επίσης και το Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο IL-Piccolo στη Νέα Χαλκηδόνα. Email: vpapadolias@gmail.com

H εισήγηση: Φιλοσοφικές και Μυθολογικές Αντιστοιχίες του Ζωδιακού Κύκλου

Η μυθολογία και η φιλοσοφία βρίθουν από αντιστοιχίες σχετικές με το θέμα του ζωδιακού κύκλου. Από τους Άθλους του Ηρακλή, ως τις εξελικτικές φάσεις της ανθρώπινης ανάπτυξης, ο ζωδιακός κύκλος αποτέλεσε εργαλείο ανάλυσης του κόσμου και των φυσικών και ατομικών διεργασιών από την ανθρώπινη σκέψη. Στην ομιλία θα δούμε πώς ο ζωδιακός κύκλος βοηθά τον σκεπτόμενο άνθρωπο να κατανοήσει την έννοια της ροής του κόσμου, της συνέχειας, της σπείρας, του χρόνου που κινείται σε δύο κατευθύνσεις (όπως και ο ζωδιακός) και της αναλογίας του μεγέθους (μικρός, μεγάλος και μεγαλύτερος ζωδιακός).

Η εκδήλωση

1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Κυριακή 21 Ιουνίου, Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44

Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια και χώρο εκθετών, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων διαλεχτοί ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης και του ευρύτερου αυτογνωσιακού και εναλλακτικού χώρου. Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης και εκθέτες, νέοι αστρολόγοι, εκδότες και επαγγελματίες των εναλλακτικών τεχνών με σκοπό να δείξουν τι νέο έχουν να προσφέρουν στο χώρο της αστρολογίας και της αναζήτησης.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 20:00 το βράδυ, ενώ με την επίδειξη του εισιτηρίου της εκδήλωσης (συμβολικό κόστος 3 ευρώ), μπορείτε να έχετε ισόποση έκπτωση στη βραδινή παράσταση του θεάτρου.

Πληροφορίες – Κρατήσεις Εργαστηρίων: 6945.807566, 6949.898709

Το πρόγραμμα των ομιλιών και των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρείτε και στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας www.filoi-astrologias-ellados.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου