Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

1o Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Εκθέτης (Τρ.8) και Συντονίστρια Εργαστηρίου Έλενα Γκώγκου

Βιογραφικό

Η Έλενα Γκώγκου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965.

Έχει εκπαιδευτεί στο Shiatsu, στη Σχολή της Μακράς Ζωής (Dasira Narada), στο Ρέικι, στην Ηχοθεραπεία (με διαπασών και φωνή), τη Χρωματοθεραπεία (Aura Soma και Ερευνητών), στην Ανθοθεραπεία, και στο Time Therapy. Εκπαιδεύτηκε δε και στην ενεργειακή θεραπεία της σπονδυλικής στήλης, με το σύστημα Directed Care (Stefan Rippel). Έχει θητεύσει σε αρκετές σχολές εσωτερικής φιλοσοφίας, αλλά παραμένει πιστή και δραστήρια μαθήτρια του Μεγάλου Σχολείου της Φύσης.

Έχοντας πανεπιστημιακούς τίτλους της Αγγλικής και της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας (University of Birmingham), και στα ΜΜΕ (Institute of Education, University of London), εργάστηκε στο παρελθόν στη φωτογραφία, στην εκπαίδευση, ως μεταφράστρια και διερμηνέας, και στον Συνήγορο του Πολίτη. Σήμερα ως θεραπεύτρια συνδυάζει δημιουργικά την Ανθοθεραπεία με το Time Therapy, και το Ρέικι με το Χρώμα και τον Ηχο. Το 2013 ολοκλήρωσε τον βασικό κύκλο σπουδών στο Σχεδιασμό Διαρκούς Καλλιέργειας (Permaculture Design Course). Χρησιμοποιεί την Τέχνη (ζωγραφική, τραγούδι και φωτογραφία) και την Mandala, την οποία διδάσκει, ως εργαλεία αυτογνωσίας και αυτοπραγμάτωσης. Είναι ιδρυτικό μέλος του Αστικού Αγρού Χαλανδρίου, καθώς έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τη Φύση από την οποία εμπνέεται, διδάσκεται, παρασκευάζει τα δικά της Ανθοϊάματα και την οποία καλλιεργεί. Μοιράζει την ενέργεια και τον χρόνο της ανάμεσα στη θεραπεία του ανθρώπου, στη θεραπεία της γης, στον ακτιβισμό, και στην τέχνη. Είναι μητέρα 3 παιδιών και blogger. Κινητό: 6973-039776, E-mail: elena_gogos@yahoo.co.uk

Στο τραπέζι της κυρίας Γκώγκου θα μπορέσετε να βρείτε ενημερωτικό υλικό για τα σεμινάρια που διοργανώνει, τις συνεδρίες που πραγματοποιεί, τις δραστηριότητες του Αστικού Αγρού Χαλανδρίου, τη δραστηριότητα της ομάδας Πελίτι, καθώς και δείγματα από τη δουλειά της στη ζωγραφική μαντάλα σε διάφορα υλικά (χαρτί, ζωγραφιστή πέτρα, κλπ).

Ως συντονίστρια εργαστηρίου η κυρία Γκώγκου θα επιμεληθεί επίσης εργαστήριο με θέμα "Μαντάλα, από το Μακρόκοσμο στο Μικρόκοσμο". Όπως αναφέρει κι η ίδια στο προσωπικό της ιστολόγιο ( http://syn-therapy.blogspot.gr/2011/12/mandala.html )

"Μία μαντάλα μπορεί να γίνει ο χώρος όπου συναντώνται το μέσα και το έξω, το πάνω και το κάτω, το συνειδητό και το ασυνείδητο. Μπορεί να μαζέψει τα πολλά κατακερματισμένα μας κομμάτια σε ένα Ολον. Είναι μία Ιερή Τέχνη που μας επιτρέπει να συνδεθούμε και να επικοινωνήσουμε με την Συμπαντική Ενέργεια, το κβαντικό πεδίο. Οι μαντάλες είναι συνήθως στρογγυλές, μια που ο κύκλος ως το «τέλειο» σχήμα (χωρίς αρχή και τέλος)  θεωρείται κατάλληλος να «περικλείσει» το πνεύμα, την ουσία, την ενέργεια. "

Περισσότερα για τη σημασία και τη λειτουργία της μαντάλα μπορείτε να μάθετε στο εργαστήριο που θα γίνει μεταξύ 11:00 και 13:00 στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου...

Η εκδήλωση

1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Κυριακή 21 Ιουνίου, Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44

Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια και χώρο εκθετών, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων διαλεχτοί ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης και του ευρύτερου αυτογνωσιακού και εναλλακτικού χώρου. Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης και εκθέτες, νέοι αστρολόγοι, εκδότες και επαγγελματίες των εναλλακτικών τεχνών με σκοπό να δείξουν τι νέο έχουν να προσφέρουν στο χώρο της αστρολογίας και της αναζήτησης.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 20:00 το βράδυ, ενώ με την επίδειξη του εισιτηρίου της εκδήλωσης (συμβολικό κόστος 3 ευρώ), μπορείτε να έχετε ισόποση έκπτωση στη βραδινή παράσταση του θεάτρου.

Πληροφορίες – Κρατήσεις Εργαστηρίων: 6945.807566, 6949.898709

Το πρόγραμμα των ομιλιών και των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρείτε και στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας www.filoi-astrologias-ellados.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου