Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Εκθέτες (Τρ.7) - Θανάσης Βύνιας - Στέργιος Λουκόπουλος

Αθανάσιος Βύνιας. 

Σύμβουλος και δάσκαλος Αγγελικού και Ουσούι Ρέικι.

Είμαι γεννημένος τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου. Σαν Υδροχόος με μια σελήνη στον Υδροχόο που με ταλαιπώρησε αρκετά τα πρώτα χρόνια της εφηβείας, καθώς μου δημιουργούσε πολλά ερωτηματικά σχετικά με την ανθρωπότητα αλλά και για τον Θεό, για την αγάπη κλπ, δε μπορούσα παρά να οδηγηθώ να ακολουθήσω το μονοπάτι των εναλλακτικών θεραπειών αφού πρώτα βίωσα τα οφέλη τους στο έπακρο. Εκπαιδεύτηκα στα συστήματα του παραδοσιακού Ιαπωνικού (Ουσούι Ρέικι) και του Αγγελικού Ρέικι. Είμαι δάσκαλος και των δύο αυτών συστημάτων, καθώς επίσης και εισηγητής σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης για θέματα που αφορούν άμεσα την  καθημερινότητά μας, αφού θεωρώ ότι η αυτογνωσία αλλά και η αγάπη και την ανθρωπότητα όπως και η θεραπεία ξεκινάει και τελειώνει από εμάς. Είμαστε ένα σύστημα που θεραπεύοντας πρώτα τους εαυτούς μας προσφέρουμε θεραπεία σε όλη την ανθρωπότητα και στον ίδιο τον πλανήτη κατ' επέκταση. Η αυτογνωσία όμως δεν είναι ξέχωρη από το μονοπάτι της θεραπείας.

Για την κλήρωση του συλλόγου αστρολογίας συμμετέχω με και εγώ στηρίζοντας το έργο του συλλόγου με δυο δωρεάν θεραπείες Ουσούι και η Αγγελικού Ρέικι κατ'επιλογήν των νικητών.


Στοιχεία Επικοινωνίας: Τηλ. 694 308 6569, Facebook: https://www.facebook.com/thanasis.vynias

Στέργιος Λουκόπουλος

O Στέργιος Λουκόπουλος είναι πιστοποιημένος Θεραπευτής και Δάσκαλος Αγγελικού Ρέικι.
Έχει κάνει σπουδές Ιατρικής στο εξωτερικό και έχει εκπαιδευτεί στις Ενεργειακές Θεραπείες, συγκεκριμένα στο Pranic Healing και το Usui Reiki (πρώτο και δεύτερο επίπεδο αντίστοιχα).
Πιστεύοντας ότι πριν μπορέσει κάποιος να βοηθήσει τους άλλους χρειάζεται να βοηθήσει πρώτα τον εαυτό του, έχει λάβει μέρος ο ίδιος σε διαφορετικές θεραπευτικές συνεδρίες με σκοπό τη δική του προσωπική και πνευματική εξέλιξη.

Επικοινωνία για Πληροφορίες και Ραντεβού.
Τηλ. 699.43.700.19
Ε-mail: inforeiki@angelic.com
Web: www.facebook.com/angelicreikilove

Η εκδήλωση

1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Κυριακή 21 Ιουνίου, Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44

Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια και χώρο εκθετών, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων διαλεχτοί ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης και του ευρύτερου αυτογνωσιακού και εναλλακτικού χώρου. Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης και εκθέτες, νέοι αστρολόγοι, εκδότες και επαγγελματίες των εναλλακτικών τεχνών με σκοπό να δείξουν τι νέο έχουν να προσφέρουν στο χώρο της αστρολογίας και της αναζήτησης.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 20:00 το βράδυ, ενώ με την επίδειξη του εισιτηρίου της εκδήλωσης (συμβολικό κόστος 3 ευρώ), μπορείτε να έχετε ισόποση έκπτωση στη βραδινή παράσταση του θεάτρου.

Πληροφορίες – Κρατήσεις Εργαστηρίων: 6945.807566, 6949.898709

Το πρόγραμμα των ομιλιών και των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρείτε και στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας www.filoi-astrologias-ellados.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου