Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

1o Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Εισηγήτρια Πολυξένη Πλαβούκου

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Αθήνα το έτος 1954. Τα αίτια και οι αφορμές που μου δόθηκαν για να ασχοληθώ με την Αστρολογία ξεκίνησαν από τα εφηβικά μου χρόνια. Όλα ξεκίνησαν από την ημερομηνία γεννήσεως μου που είναι στο μεταίχμιο δύo ζωδίων. Με αυτά και άλλα πολλά  αναπτύχθηκε η περιέργεια και η αναζήτηση  στο τι συμβαίνει και στο γιατί συμβαίνει. Υπήρξε η απορία  πώς είναι δυνατόν άτομα που γεννήθηκαν ίδια χρονολογία, ίδια ημερομηνία, να έχουν τόσες διαφορές μεταξύ τους και αντιθέσεις, να έχουν πορεία ζωής και  επιρροές  γεγονότων διαφορετικά, χαρακτήρες εντελώς αντίθετοι μεταξύ τους, αλλά και συγχρόνως τόσα πολλά κοινά στοιχεία σε σημείο που να σε τρομάζουν. Οι  απορίες και οι ενστάσεις μου έγιναν η αφορμή να μου αφυπνίσουν την περιέργεια και να θέλω να ανακαλύψω τα απόκρυφα  αυτών των στοιχείων που προανέφερα. Εκείνη την εποχή  στην Ελλάδα ήταν περιορισμένη η αντίληψη περί  αστρολογίας και των περί εν λόγω θεμάτων, αλλά και συγχρόνως, δεν υπήρχε ενημέρωση από τα έντυπα της εποχής. Η  εμμονή μου όμως γι αυτήν την συγκεκριμένη μάθηση, με οδήγησε σε παλαιά κείμενα και στην αναζήτηση αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων. Με την πάροδο των χρόνων και καθώς μάθαινα περισσότερα για τα θέματα, ανακάλυψα και αντιλήφθηκα πως οι αριθμοί έχουν απόλυτη σχέση με την Αστρολογική γνώση, με τις αστρολογικές μοίρες κάθε ζωδίου και το αντίθετο. Προς επιβεβαίωση των σκέψεων και των συλλογισμών μου οδηγήθηκα αργότερα σε σχολή Αστρολογίας.  Δεν μπορώ να πω ότι ικανοποιήθηκα πλήρως, γιατί ανακάλυψα ότι οι σχολές δεν είχαν κάτι καινούργιο και ουσιαστικό να μου προσφέρουν. Δεν μπορούσαν να αναγνωρίσουν την λεπτομέρεια και το τι ακριβώς προσδιόριζαν οι μοίρες, ούτε και την μερική ανάλυση αυτών. Αποτέλεσμα αυτής της διδαχής μου ήταν να προσθέσω νέα στοιχεία, που διδάσκονται μέχρι σήμερα. Όλα αυτά μου προκάλεσα το ενδιαφέρον προσωπικά για  την δημιουργία  μιας  Νέας Μεθόδου Αστρολογικής Προσέγγισης. Πιστεύω λοιπόν ότι  μ’ αυτό το βιβλίο (ΑΣΤΡΟ-ΛΟΓΙΚΗ—ΑΝΑ-ΛΥΣΗ ) προσθέτω ένα μικρό λιθαράκι στον μαγευτικό κόσμο της  Αστρολογίας.

Η εισήγηση

Το θερινό ηλιοστάσιο και οι παραδόσεις του στην Ελλάδα. Αστρολογική Ανάλυση για το θερινό ηλιοστάσιο και προβλέψεις έως και την έκλειψη στις 13/9/2015

Στην εισήγηση της η κυρία Πλαβούκου θα αναφερθεί στο θερινό ηλιοστάσιο και τις παραδόσεις στην Ελλάδα, ενώ θα κάνει αστρολογική ανάλυση του χάρτη του θερινού ηλιοστασίου όπως και προβλέψεις για το πώς αυτό θα ενεργοποιηθεί στο επόμενο τρίμηνο έως και την έκλειψη της 13ης Σεπτεμβρίου του 2015.

Η εκδήλωση

1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Κυριακή 21 Ιουνίου, Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44

Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια και χώρο εκθετών, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων διαλεχτοί ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης και του ευρύτερου αυτογνωσιακού και εναλλακτικού χώρου. Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης και εκθέτες, νέοι αστρολόγοι, εκδότες και επαγγελματίες των εναλλακτικών τεχνών με σκοπό να δείξουν τι νέο έχουν να προσφέρουν στο χώρο της αστρολογίας και της αναζήτησης.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 20:00 το βράδυ, ενώ με την επίδειξη του εισιτηρίου της εκδήλωσης (συμβολικό κόστος 3 ευρώ), μπορείτε να έχετε ισόποση έκπτωση στη βραδινή παράσταση του θεάτρου.

Πληροφορίες – Κρατήσεις Εργαστηρίων: 6945.807566, 6949.898709

Το πρόγραμμα των ομιλιών και των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρείτε και στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας www.filoi-astrologias-ellados.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου