Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

1o Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Εκθέτης (Τρ.14) - Ηλιακτίδα - Χώρος Αρμονικής Εξέλιξης και Ενεργειακών Θεραπειών

Βιογραφικό

Η Μαίρη Ηλιάδη είναι πιστοποιημένη Instructor  Pranic Energy Healing, του TIIS (Instute of Inner Studies) Εκπαιδεύτρια-Διδάσκαλος της Πράνικ Ενεργειακής Θεραπευτικής  Μεθόδου του Master Choa Kok Sui, είναι Master  Teacher  στο Usui Reiki, και πιστοποιημένη Σύμβουλος των μεθόδων  Theta Healing , Shiatsu.
Έχει εκπαιδευτεί στην Κβαντική θεραπεία και στην Συστημική Αναπαράσταση του Bert Hellinger.
Προσφέρει ενεργειακές ολιστικές θεραπείες στο χώρο της Ηλιακτίδας στο Χαλάνδρι και στο Πόρτο Ράφτη ενώ εκ παραλλήλου οργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια ,  και συμμετέχει  σε ημερίδες και ομιλίες γύρω από τις ενεργειακές θεραπείες.
Είναι πιστοποιημένη ενεργή Εθελόντρια Νοσηλεύτρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σώματος των Εθελοντών Χαλανδρίου και ιδρύτρια του Εθελοντικού Σώματος Πόρτο Ράφτη.
Είναι Ελληνίδα και ο στόχος  της είναι όλος ο κόσμος να είναι υγιής , γεμάτος φως , χαρά, αφθονία, γνώση και με άπειρη αγάπη.
Στοιχεία Επικοινωνίας: Μαίρη Ηλιάδη:  Τηλ. 2299400811, κιν 6932877906
F: iliaktida Site: www.iliaktida.org   www.iliaktida.net
mail: iliaktida.pranic.healing@gmail.com

Η τεχνική της Σάρωσης ή  Αίσθησης  της  Αιθέριας Ενέργειας.

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν κάποιος σας λέει την αλήθεια?
Αναρωτηθήκατε ποιο προιόν είναι καταλληλότερο να διαλέξετε όταν ψωνίζετε?
Θέλατε ποτέ να νοιώσετε ενέργεια αλλά δεν είχατε  αυτοπεποίθηση στην ακρίβεια των ικανοτήτων σας ?
Νομίζετε ότι άλλοι άνθρωποι μπορούν να νοιώσουν την Ενέργεια με μεγαλύτερη ακρίβεια απ ότι εσείς?
Μερικοί Ενεργειακοί Θεραπευτές έχουν ήδη μελετήσει την  αρχαία Τέχνη του  Νοιώθω ή Σαρώνω την Ενέργεια παρ όλα αυτά, μερικοί πραγματικά  δεν νοιώθουν καμία  αυτοπεποίθηση στην ακρίβεια των ικανοτήτων τους, Διστάζουν να εξερευνήσουν ή ακόμα  δεν εμπιστεύονται την εσωτερική τους καθοδήγηση που μπορεί να συμβαίνει στην αίσθηση της ενέργειας ή του σαρώματος.
Με την τεχνική της Σάρωσης ή Αίσθησης της Αιθέριας Ενέργειας ένας καινούργιος κόσμος θα ανοιχτεί με σιγουριά  μπροστά σας.

Στο τραπέζι 14 ο Χώρος Αρμονικής Εξέλιξης Ηλιακτίδα θα συμμετέχει στο Φεστιβάλ με δωρεάν επίδειξη ενεργειακών θεραπειών για τους επισκέπτες.

Η εκδήλωση

1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Κυριακή 21 Ιουνίου, Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44

Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια και χώρο εκθετών, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων διαλεχτοί ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης και του ευρύτερου αυτογνωσιακού και εναλλακτικού χώρου. Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης και εκθέτες, νέοι αστρολόγοι, εκδότες και επαγγελματίες των εναλλακτικών τεχνών με σκοπό να δείξουν τι νέο έχουν να προσφέρουν στο χώρο της αστρολογίας και της αναζήτησης.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 20:00 το βράδυ, ενώ με την επίδειξη του εισιτηρίου της εκδήλωσης (συμβολικό κόστος 3 ευρώ), μπορείτε να έχετε ισόποση έκπτωση στη βραδινή παράσταση του θεάτρου.

Πληροφορίες – Κρατήσεις Εργαστηρίων: 6945.807566, 6949.898709

Το πρόγραμμα των ομιλιών και των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρείτε και στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας www.filoi-astrologias-ellados.gr

1 σχόλιο:

  1. Θα μας δώσει χαρά η παρουσία σας, στο τραπέζι μας αριθμός 14.
    Θα προσφέρουμε δωρεάν ενεργειακή θεραπευτική επίδειξη Pranic Energy Healing απο τις 10.00 ως τις 20.00.
    Ειστε καλοδεχούενοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή