Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2015

1o Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Συντονιστής Εργαστηρίου Γιώργος Βουζουλίδης

Αντί βιογραφικού

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη . Μικρασιατική και Κεφαλονίτικη καταγωγή. Ζω πολλά χρόνια στην Αθήνα. Σπούδασα σε σχολές και στην ζωή, τι σημαίνει να πας κόντρα στα ρεύματα, τι σημαίνει να αντιλαμβάνεσαι τα δώρα που σου δίνουν άνθρωποι, εμπειρίες, τα δύσκολα μαθήματα, τα πιο εύκολα και συμβατά. Έκανα λάθη λόγω παρορμητισμού, και σωστές επιλογές λόγω εμπιστοσύνης στην ψυχή μου. Γνωρίζω και μαθαίνω συνεχώς κάτι από το Σύμπαν, και αναγνωρίζω ότι ένας από τους λόγους που το μαθαίνω είναι και για να το διδάξω. Πέρασα από διάφορους επαγγελματικούς προσδιορισμούς, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια, εργάζομαι σαν σύμβουλος ψυχικής υγείας και δάσκαλος, κάποιες φορές με κερδίζει η αγάπη για το θέατρο και τραγουδώ και για "σένα" και για "μένα".

Εργαστήριο: Ενεργειακός Χορός των Συμβόλων

Μέσα από διάφορες αναζητήσεις πάνω στο σώμα σαν έκφραση της ψυχής "επί της γης", διδάσκω τον "Ενεργειακό χορό των Συμβόλων", μια θεραπευτική εξισορροπιστική μέθοδο, με συμμετοχή εκτός του σώματος, του συμβολικού οραματισμού. Κατ΄ ουσία ένας ενεργητικός χορευτικός διαλογισμός γειωμένος.
Βασική παραδοχή του ενεργειακού χορού των συμβόλων είναι πως το σώμα αποτελεί έκφραση του πνεύματος. Η αρμονία της σωματικής κίνησης και η έκφραση συμβόλων μέσω κινήσεων-στάσεων εξισορροπεί την ροή της ενέργειας ενώ παράλληλα μας γυμνάζει αποτελεσματικά. Με αυτόν το τρόπο αρχίζουμε να κατανοούμε την γλώσσα του σώματος μας και να αποκαθιστούμε την ελαστικότητα του, όσο αυτό είναι δυνατόν. Το αμέσως επόμενο στάδιο είναι η προσωπική μας έκφραση μέσω του ιδιαίτερου και εξατομικευμένου χορού, ως μοναδική σύνθεση ψυχής και σώματος.

Η εκδήλωση

1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Κυριακή 21 Ιουνίου, Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44

Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια και χώρο εκθετών, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων διαλεχτοί ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης και του ευρύτερου αυτογνωσιακού και εναλλακτικού χώρου. Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης και εκθέτες, νέοι αστρολόγοι, εκδότες και επαγγελματίες των εναλλακτικών τεχνών με σκοπό να δείξουν τι νέο έχουν να προσφέρουν στο χώρο της αστρολογίας και της αναζήτησης.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 20:00 το βράδυ, ενώ με την επίδειξη του εισιτηρίου της εκδήλωσης (συμβολικό κόστος 3 ευρώ), μπορείτε να έχετε ισόποση έκπτωση στη βραδινή παράσταση του θεάτρου.

Πληροφορίες – Κρατήσεις Εργαστηρίων: 6945.807566, 6949.898709

Το πρόγραμμα των ομιλιών και των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρείτε και στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας www.filoi-astrologias-ellados.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου