Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

1o Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Συντονίστριες Εργαστηρίου Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου - Νικομίνα Αντουλινάκη

Στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος έχουμε τη Χαρά να σας παρουσιάσουμε το Βιωματικό Εργαστήρι Αστρολογίας και Αυτογνωσίας, "Αρχέτυπα και Ρόλοι". Ώρα διεξαγωγής:  13:30 - 15:30

Εισηγούνται: Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου: Αστρολόγος, Δασκάλα Ρέικι,
Νικομίνα Αντουλινάκη: Σύμβουλος Αυτογνωσίας.

Εργαστήριο: Η προσωπικότητα, σαν λέξη, προέρχεται από το Ελληνικό ρήμα "προσόψομαι", που σημαίνει αυτό που βλέπω, εξ΄ου και τα προσωπεία (κωμικά ή τραγικά), με τα οποία κάλυπταν τα πρόσωπά τους οι αρχαίοι Έλληνες ηθοποιοί. Στα Λατινικά βρίσκουμε τη λέξη PERSONA (PER = δια μέσου, και το ρήμα SONARE = ηχώ), η οποία και αυτή δηλώνει τη μάσκα που φορούν στο θέατρο οι ηθοποιοί, προκειμένου να ερμηνεύσουν διάφορους ρόλους. Η προέλευση της λέξης και η κατ' ουσίαν έννοιά της δεν είναι τυχαία, γιατί δείχνει μια σειρά από ρόλους που καλούμαστε να αποδώσουμε καθώς τοποθετούμεθα μπροστά σε διάφορες καταστάσεις της ζωής. (ρόλος μητέρας - πατέρα - εραστή - φίλου - δάσκαλου κ.α.).

Η προσωπικότητα αποτελείται από διάφορα ψυχικά και πνευματικά χαρακτηριστικά. Στη διαμόρφωσή της συμβάλουν η κληρονομικότητα, το περιβάλλον (οικογενειακό - κοινωνικό - ήθη - έθιμα) όπως φυσικά σε συνδυασμό και οι ατομικές εμπειρίες. Προκύπτουν λοιπόν ποικιλίες προσωπικοτήτων όπως εξωστρεφείς, εσωστρεφείς, παρορμητικοί, κοινωνικοί, ακοινώνητοι, ζεστοί, απόμακροι, κ.α.

Με μεγάλη μας χαρά, σας προσκαλέσουμε την Κυριακή 21 Ιουνίου στο θέατρο Χυτήριο, στα πλαίσια  του 1ου Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Από τις 13:30 έως τις 15:30μ.μ, θα σας παρουσιάσουμε το βιωματικό αλλά και συγχρόνως διαδραστικό εργαστήριο μας. Θα ενημερωθούμε και θα ταξιδέψουμε με τρόπο απλό, σύνθετο και βιωματικό. Στόχος του εργαστηρίου μας είναι η αποκρυπτογράφηση, η κατανόηση και η εναρμόνιση, που στο σύνολό τους θα μας φέρουν κοντά στην αλήθεια του Είναι.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ:

Η Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου είναι σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας και Reiki Master Teacher. Ασχολείται με την ανάλυση και τη σύνθεση των γενέθλιων ωροσκοπίων. Σπούδασε στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών Κλασσική, Καρμική, Συμβουλευτική και Ιατρική Αστρολογία. Ειδικεύτηκε στην ανάλυση και τη σύνθεση των ατομικών, αρμονικών και συλλογικών ωροσκοπίων.

Εκπαιδεύτηκε σε πολλά και διαφορετικά αστρολογικά συστήματα, όπως της  Συναστρίας, των Διαπροσωπικών Σχέσεων και της Πρόβλεψης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ίδια αποτελεί η Έρευνα. Λειτούργησε ερευνητικά σε πολλές ομάδες που αφορούσαν την αξιολόγηση ταλέντων, αλλά και τη συμβουλευτική διαχείριση δεξιοτήτων - δυνατοτήτων. Στο Αστρώον σπουδαστήριο Συμβολισμών, παρέμεινε μαθητεύοντας και διδάσκοντας για 10 ολόκληρα έτη. Μελέτησε, διερεύνησε, επεξεργάστηκε και διδάχθηκε  τους Μορφώτυπους Χειρώνιας Δράσης, τους Κυβερνήτες Οίκων, τους Ανάδρομους Πλανήτες,  τα Μεγάλα Σχήματα, τις Πλανητικές Επιστροφές, αλλά και τη Διόρθωση των Ωροσκοπίων,  τα Μεσοδιαστήματα & τις Αρμονικές Κατευθύνσεις.

Ασχολήθηκε σε ερευνητική κλίμακα  με τους Αραβικούς Κλήρους, τους Απλανείς και τους Αστεροειδείς.

Συμμετείχε σε 5ετές Εργαστήρι Ονείρων σε συνδυασμό με την Αστρολογία, έχοντας ως κύριο άξονα  την Αναλυτική Ψυχολογία, αλλά και τις 4 κύριες ιδιότητες κατά Κάρλ Γιούνγκ.
Διδάχθηκε σε πολυετή κλίμακα τη διερεύνηση της Θηλυκής Ενέργειας, βιωμένη μέσα από τους Μύθους, την Αστρολογία και τη Φιλοσοφία.

Ο κυριότερος άξονας της ενασχόλησής της αφορά τη ''ρύθμιση'' αλλά κυρίως τη διερεύνηση - αποκωδικοποίηση. Η αξιολόγηση γίνεται με τρόπο συνθετικό και ολιστικό. Δείτε περισσότερα: http://ouranokatevatoi.blogspot.gr/p/cv.html

Η Νικομίνα Αντουλινάκη τελείωσε Γυμνάσιο - Λύκειο στην Κόρινθο.  Ερχόμενη Αθήνα, γράφτηκε και τελείωσε την Δραματική Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη. Εκεί ήρθε σε επαφή με την βιωματική ανάλυση χαρακτήρων μέσω της Αρχαίας Ελληνικής και διεθνούς δραματουργίας. Έχοντας την πεποίθηση, ότι το Σύμπαν είναι αιτιοκρατικό και θέλοντας να ανακαλύψει τις αιτίες πίσω από τα φαινόμενα, βρέθηκε στη σχολή του Π. Καραμηνά αλλά και στην σχολή του «Αστρώου» Σπουδαστηρίου Συμβολισμών της Αικατερίνης Σουτλόγλου, όπου διδάχτηκε τις βασικές αρχές της Αστρολογίας. Παράλληλα επιθυμώντας να διεισδύσει περισσότερο στην ανθρώπινη φύση, σπούδασε στο Mediterranean College,  Συμβουλευτική και ειδικεύτηκε στην συνθετική ψυχολογική προσέγγιση. Έκτοτε ασχολείται με ατομικές και ομαδικές συνεδρίες, που στόχο έχουν την προσωπική ανάπτυξη,  χρησιμοποιώντας την μέθοδο του τρίπτυχου - παρατηρώ,  αποδέχομαι, τροποποιώ.- Σήμερα σπουδάζει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών «Ιστορία της Φιλοσοφίας».

Τελευταία είναι υπό έκδοση το βιβλίο, που έχει συγγράψει με τίτλο «Ζώσα ενέργεια». Το εκπόνημα διαπραγματεύεται την επίδραση της κοσμικής ενέργειας στο φυσικό σώμα, το οποίο είναι μια αναπαράσταση της ψυχής στο υλικό πεδίο.

Η εκδήλωση

1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Κυριακή 21 Ιουνίου, Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44
Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια και χώρο εκθετών, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων διαλεχτοί ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης και του ευρύτερου αυτογνωσιακού και εναλλακτικού χώρου. Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης και εκθέτες, νέοι αστρολόγοι, εκδότες και επαγγελματίες των εναλλακτικών τεχνών με σκοπό να δείξουν τι νέο έχουν να προσφέρουν στο χώρο της αστρολογίας και της αναζήτησης.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 20:00 το βράδυ, ενώ με την επίδειξη του εισιτηρίου της εκδήλωσης (συμβολικό κόστος 3 ευρώ), μπορείτε να έχετε ισόποση έκπτωση στη βραδινή παράσταση του θεάτρου.

Πληροφορίες – Κρατήσεις Εργαστηρίων: 6945.807566, 6949.898709

Το πρόγραμμα των ομιλιών και των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρείτε και στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας www.filoi-astrologias-ellados.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου