Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015

1o Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Εκθέτης (Τρ.13) - Δημήτρης Παναγιωτίδης

Βιογραφικό

Ενασχόληση με τον Εσωτερισμό και τις εναλλακτικές θεραπείες από το 2005 έως και σήμερα. Ασχολούμαι με την κουνταλίνι γιόγκα, την αστρολογία (ερασιτεχνικά για 6 χρόνια και επαγγελματικά τα 2 τελευταία ), την Ταρώ την οποία και διδάσκω μαζί με αστρολογία και εσωτερισμό στη σχολή μεταφυσικής του «Kismet». Επίσης ασχολούμαι με το ρέικι ως μέθοδο εναλλακτικής κι ολιστικής θεραπείας κι εξισορρόπησης των ενεργειακών κέντρων (τσάκρας) ως master reiki.

Τεχνικές διαλογισμού και εξωαισθητήριας αντίληψης του νου (αστρικά ταξίδια, αναδρομές).

Δ Ι Ε Υ Θ Υ Ν Σ Η : Νικοπόλεως 52 Αχαρνών , ΤΚ 112 54, .Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Α : 6973497960, 2130 282 015

Στο τραπέζι του κυρίου Παναγιωτίδη μπορείτε να βρείτε ενημερωτικό υλικό για τις συνεδρίες και τα μαθήματα που κάνει, καθώς και να έχετε επικοινωνία με τον ίδιο για θέματα που άπτονται της αστρολογίας και της αναζήτησης.

Η εκδήλωση

1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Κυριακή 21 Ιουνίου, Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44

Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια και χώρο εκθετών, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων διαλεχτοί ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης και του ευρύτερου αυτογνωσιακού και εναλλακτικού χώρου. Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης και εκθέτες, νέοι αστρολόγοι, εκδότες και επαγγελματίες των εναλλακτικών τεχνών με σκοπό να δείξουν τι νέο έχουν να προσφέρουν στο χώρο της αστρολογίας και της αναζήτησης.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 20:00 το βράδυ, ενώ με την επίδειξη του εισιτηρίου της εκδήλωσης (συμβολικό κόστος 3 ευρώ), μπορείτε να έχετε ισόποση έκπτωση στη βραδινή παράσταση του θεάτρου.

Πληροφορίες – Κρατήσεις Εργαστηρίων: 6945.807566, 6949.898709

Το πρόγραμμα των ομιλιών και των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρείτε και στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας www.filoi-astrologias-ellados.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου