Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Εκθέτες (Τρ.6) - Στέλιος Χειμαριός - Ειρήνη Δελημήτρου


ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΕΙΜΑΡΙΟΣ

Βιοσυντονισμός με το Asyra.

Προσφορές Έκθεσης: "1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου"
Κυριακή 21 Ιουνίου, Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Αθήνα.

Α. ΔΥΣΑΝΕΞΙΕΣ - ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ !!
Ενημέρωση και θεραπεία. Θα παραλάβετε επί τόπου εκτύπωση και θεραπευτικό διάλυμα (νερό & αλκοόλ 20%), ενεργοποιημένο μέσω κβαντικής ηλεκτροδυναμικής.

Β. ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ !!
για τη διακοπή καπνίσματος είναι καλό να έχετε μαζί ένα τσιγάρο καπνισμένο και ένα ακάπνιστο. Θα παραλάβετε επί τόπου θεραπευτικό διάλυμα (νερό & αλκοόλ 20%), ενεργοποιημένο μέσω κβαντικής ηλεκτροδυναμικής.

Προσφορά : 25 ευρώ! 
Διάρκεια 15 λεπτά.

Για την εξέταση με το Asyra δεν απαιτείται κανενός είδους προετοιμασία, όπως η μη κατανάλωση καφέ κλπ.

Στέλιος Χειμαριός
τηλ. 6986147756

Τεχνολογία Asyra

Πρόκειται για ένα σύστημα ηλεκτροδερμικού ελέγχου, το οποίο δοκιμάζει την ωφέλεια ηλεκτρονικών συχνοτήτων-ιαμάτων πάνω στο ανθρώπινο σώμα.

Με βάση αυτά, δημιουργεί στη συνέχεια ένα φορτισμένο διάλυμα (νερό + αλκοόλ 20%),που θα βοηθήσει τον οργανισμό να ξεπεράσει προβλήματα και να ανακτήσει μια καλύτερη ενεργειακή κατάσταση.

Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη και διαρκεί έως 15 λεπτά. Οι ηλεκτρονικές συχνότητες-ιάματα, έχουν καταγραφεί με χρήση τεχνολογίας κβαντικής ηλεκτροδυναμικής και προέρχονται από βότανα, ανθοϊάματα (bach), συμπληρώματα διατροφής κ.α.

ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΛΗΜΗΤΡΟΥ

Σπούδασα Βοτανοθεραπεία  και Ανθοϊάματα και πλαισίωσα τις σπουδές μου με ιατρικά μαθήματα ανατομίας, φυσιολογίας και παθολογίας του ανθρώπινου οργανισμού. Επεκτάθηκα σε όλους τους συναφείς κλάδους, πλουτίζοντας τη βασική μου εκπαίδευση με τη μελέτη της γεμμοθεραπείας, των ομοιοπαθητικών αλάτων Suessler, την αντιγήρανση, τα αντιοξειδωτικά σκευάσματα, την ειδική αποτοξίνωση, την καλλυντική φαρμακοτεχνία, την παρασκευή φυσικών ιαμάτων και τις ειδικές χρήσεις των προϊόντων της μέλισσας. Συνέχισα αποκτώντας εμπειρία στις βοτανικές παραδόσεις άλλων περιοχών του πλανήτη μας, όπως του Περού, του Αμαζονίου, της Αφρικής, της Κίνας, τις οποίες χρησιμοποιώ ως χρυσές πινελιές ενίσχυσης των βοτάνων της λεκάνης της Μεσογείου.

Προσφέρω τις γνώσεις μου σε σεμινάρια για τα βότανα, όπως επίσης και για τα Ανθοελιξήρια σε δίμηνους κύκλους στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής στην Κηφισιά.

Ανθοελιξήρια – Το νερό της Νέας Γής

Στην εποχή των μεταβάσεων που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό να επανακτίσουμε την αποδοχή, την εμπιστοσύνη μας και την σύνδεσή μας με τη Μητέρα Γή και τη Φύση. Αυτή η σύνδεση είναι η ασφάλεια, η προστασία μας και η προσδιοριστική μας «άγκυρα», καθώς αποκτούμε πρόσβαση και σε άλλες διαστάσεις.

Αλλάζει η υφή των σχέσεων γενικότερα καθώς καλούμαστε να μάθουμε να λειτουργούμε μέσα από την καρδιά μας. Αλλάζει και η σχέση μας με τα Στοιχεία της Φύσης, καθώς μαθαίνουμε να σχετιζόμαστε μαζί τους επίσης μέσα από τα αισθήματα της καρδιάς μας, ενεργοποιώντας τα με δονήσεις θετικές και ωφέλιμες.

Τα Ανθοελιξήρια - Το Νερό της νέας Γής είναι μία σειρά ανθοϊαμάτων από την Ελληνική Φύση, με τις δονήσεις του τόπου μας, που μας προσφέρονται για βοήθεια στο ταξίδι εξέλιξης του Εαυτού μας.
Αυτό σημαίνει ότι η ανταλλαγή πληροφορίας και η επιδρασή τους σε εμάς είναι άμεση και πολύ δυναμική. Η μέθοδος παρασκευής τους βασίζεται στην συνεργασία των στοιχείων της Φύσης για την εγγραφή της θεραπευτικής παλμοδόνησης της ψυχής του φυτού στο νερό του ανθοελιξηρίου.

Το ενεργοποιημένο νερό της Νέας Γης, των Ανθοελιξηρίων, μεταφέρει στην Υπαρξή μας  εγγραφές συνειδητότητας φυτών από τη Μητέρα Φύση, επαναφέροντάς μας στην φυσική μας κατάσταση απόλυτης ευεξίας και συνείδησης Εαυτού.

Στοιχεία επικοινωνίας
Ειρήνη Δελημήτρου
Ολιστική Βοτανοθεραπεία
Ανθοϊάματα
Τηλ: 6988 602000
E-mail : rdelim@gmail.com
fb. Ανθοελιξήρια "Το Νερό της νέας Γής"

Η εκδήλωση

1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Κυριακή 21 Ιουνίου, Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44

Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια και χώρο εκθετών, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων διαλεχτοί ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης και του ευρύτερου αυτογνωσιακού και εναλλακτικού χώρου. Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης και εκθέτες, νέοι αστρολόγοι, εκδότες και επαγγελματίες των εναλλακτικών τεχνών με σκοπό να δείξουν τι νέο έχουν να προσφέρουν στο χώρο της αστρολογίας και της αναζήτησης.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 20:00 το βράδυ, ενώ με την επίδειξη του εισιτηρίου της εκδήλωσης (συμβολικό κόστος 3 ευρώ), μπορείτε να έχετε ισόποση έκπτωση στη βραδινή παράσταση του θεάτρου.

Πληροφορίες – Κρατήσεις Εργαστηρίων: 6945.807566, 6949.898709

Το πρόγραμμα των ομιλιών και των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρείτε και στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας www.filoi-astrologias-ellados.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου