Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Αστρολογία και Αρχέτυπα - Εισηγήτρια Νικομίνα Αντουλινάκη

Βιογραφικό
 
Η Νικομίνα Αντουλινάκη τελείωσε Γυμνάσιο - Λύκειο στην Κόρινθο. Ερχόμενη Αθήνα, γράφτηκε και τελείωσε την Δραματική Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη. Εκεί ήρθε σε επαφή με την βιωματική ανάλυση χαρακτήρων μέσω της Αρχαίας Ελληνικής και διεθνούς δραματουργίας. Έχοντας την πεποίθηση, ότι το Σύμπαν είναι αιτιοκρατικό και θέλοντας να ανακαλύψει τις αιτίες πίσω από τα φαινόμενα, βρέθηκε στη σχολή του Π. Καραμηνά, όπου διδάχτηκε τις βασικές αρχές της Αστρολογίας. Παράλληλα επιθυμώντας να διεισδύσει περισσότερο στην ανθρώπινη φύση, σπούδασε στο Mediterranean College, Συμβουλευτική και ειδικεύτηκε στην συνθετική ψυχολογική προσέγγιση. Έκτοτε ασχολείται με ατομικές και ομαδικές συνεδρίες, που στόχο έχουν την προσωπική ανάπτυξη, χρησιμοποιώντας την μέθοδο του τρίπτυχου - παρατηρώ, αποδέχομαι, τροποποιώ.- Τελευταία είναι υπό έκδοση το βιβλίο, που έχει συγγράψει με τίτλο «Ζώσα ενέργεια». Το εκπόνημα διαπραγματεύεται την επίδραση της κοσμικής ενέργειας στο φυσικό σώμα, το οποίο είναι μια αναπαράσταση της ψυχής στο υλικό πεδίο.
 
Η κυρία Αντουλινάκη θα εισηγηθεί στην εκδήλωση ομιλία με θέμα: Η φύση και η λειτουργία των αρχετύπων μέσα από ένα παράδειγμα "διαλόγου" της Αφροδίτης και του Άρη
 
ΘΕΜΑ
Πώς προσεγγίζουμε αστρολογικά, αστρονομικά και μυθολογικά ένα αρχέτυπο; Πώς ο διαθεματικός αποσυμβολισμός μας επιτρέπει να κατανοήσουμε τη "διδακτική" επίδραση ενός αρχετύπου στην ανάπτυξη της συνείδησης.

----

H εισήγηση είναι θα γίνει στα πλαίσια της ανοικτής εκδήλωσης "Αστρολογία και Αρχέτυπα" που διοργανώνουν οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 10 Μαίου στις 12:00 το πρωί στο θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44. Ομιλητές:

- Νικομίνα Αντουλινάκη: Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης
- Κώστας Γραβάνης: Ειδικός Στατιστικής, Ερευνητής Αστρολογίας
- Σταυρούλα Κωνσταντοπούλου: Αρχαιολόγος, Ερευνητής Αστρολογίας
- Κώστας Φέρρης: Σκηνοθέτης, Ερευνητής Αστρολογίας

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη. Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-8838398 ή στο email faellados@gmail.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου