Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Αστρολογία και Αρχέτυπα - Εισηγητής Κώστας Φέρρης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Σκηνοθέτης και Σεναριογράφος, Κινηματογράφου, Τηλεοράσεως, Θεάτρου, Πολυμέσων και άλλων Θεαμάτων, Συγγραφέας, Θεατρικός, Λιμπρετίστας, Στιχουργός, Θεωρητικός του Οπτικοακουστικού, Παραγωγός Ταινιών και Μουσικών Έργων, Μοντέρ και ενίοτε Ηθοποιός ή… Τραγουδιστής, κατά καιρούς δημοσιογράφος, εκδότης, τηλεοπτικός παρουσιαστής  και δάσκαλος σκηνοθεσίας, με πέντε Διεθνή Βραβεία και περισσότερα από 40 Εθνικά, μέλος της Ακαδημίας Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου και της Alliance Mondiale du Cinema,  ο Κώστας Φέρρης αν μη τι άλλο, είναι ο πλέον πολυπράγμων Αναγεννησιακός καλλιτέχνης-δημιουργός της Ευρώπης.(από το βιβλίο «ΚΩΣΤΑΣ ΦΕΡΡΗΣ» εκδόσεως της Εταιρίας Ελλήνων Σκηνοθετών).

Ο κύριος Φέρρης θα εισηγηθεί στην εκδήλωση ομιλία με θέμα:
Το Μηδέν και το Ένα, και η μυθοπλασία των αρχετύπων.
 
ΘΕΜΑ
Μία θεωρία για την ανάπτυξη, από τα βασικά αρχέτυπα του Κόσμου, της Φύσης και του ανθρώπινου Λόγου, στην Μυθοπλασία των συμπεριφορών θεών και ανθρώπων.
Αλχημεία, Μυθολογία, Αστρολογία.

----

H εισήγηση είναι θα γίνει στα πλαίσια της ανοικτής εκδήλωσης "Αστρολογία και Αρχέτυπα" που διοργανώνουν οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 10 Μαίου στις 12:00 το πρωί στο θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44. Ομιλητές:

- Νικομίνα Αντουλινάκη: Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης
- Κώστας Γραβάνης: Ειδικός Στατιστικής, Ερευνητής Αστρολογίας
- Σταυρούλα Κωνσταντοπούλου: Αρχαιολόγος, Ερευνητής Αστρολογίας
- Κώστας Φέρρης: Σκηνοθέτης, Ερευνητής Αστρολογίας

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη. Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-8838398 ή στο email faellados@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου