Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

2ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Ομιλητής: Γιώργος Βασιλάκος


Θέμα: Καρμα και Ελεύθερη Βούληση

Θεέ μου,βοήθησε με να αλλάξω τα πράγματα που μπορώ,βοήθησε με να αποδεχθώ αυτά που δεν μπορώ να αλλάξω και δώσε μου την σοφία να ξέρω την διαφορά.

Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης

Πώς λειτουργεί ο Νόμος της Ανταποδοτικής Δικαιοσύνης? Πώς διαμορφώνεται το ατομικό ή συλλογικό Κάρμα? Υπάρχει ελεύθερη βούληση και πώς συσχετίζεται με τον Καρμικό Νόμο?

Βιογραφικό: Γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Απέκτησε επαγγελματική εμπειρία σε επιχειρήσεις στους κλάδους της ναυτιλίας και του εμπορίου και εργάσθηκε ως οικονομικός διευθυντής σε ΑΕ εμπορίας ηλεκτρονικών ειδών για πολλά χρόνια. Με την Αστρολογία, μια γνώση που δεν τελειώνει ποτέ, ασχολείται από το 2000 με δασκάλους τους Σουζάνα Ορφανού, Αντωνία Πέτα και Χρήστο Παϊζη με ιδιαίτερα μαθήματα. Είναι συγγραφέας του βιβλίου “Καρμική Αστρολογία, Ο δρόμος προς την εξέλιξη της ψυχής μέσα από τις δοκιμασίες του Καρμικού Νόμου”. Στον εσωτερισμό και την γνώση του απόκρυφου θα παραμείνει αιώνιος μαθητής.

Η εκδήλωση: Την Κυριακή 26 Ιουνίου οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 2ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο θέατρο Χυτήριο, Ιερά οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες και εργαστήρια, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης, της φιλοσοφίας και της ψυχολογίας.
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 18:00 το βράδυ και η είσοδος έχει συμβολικό κόστος 3 ευρώ, ενώ για τη συμμετοχή σας στα εργαστήρια απαιτείται επιπλέον κόστος 3 ευρώ για κάθε εργαστήριο. Χορηγός  επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η Ypernoisis.gr

Διοργανωτές: Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος είναι μία ένωση για την διάδοση της Αστρολογίας στην Ελλάδα και την ανάπτυξη της Αστρολογικής Παιδείας. H ένωση αυτή έχει από την 1η Σεπτεμβρίου του 2013 πάρει τη μορφή Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την ίδια επωνυμία. Έδρα της εταιρείας είναι η Αθήνα και έχει αυτή τη στιγμή 49 μέλη. Η εταιρεία διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται ανά δύο χρόνια. Μεταξύ του έργου της εταιρίας ως τώρα αξίζει να αναφερθεί η σύνταξη εθελοντικού κώδικα δεοντολογίας των αστρολόγων, καθώς και η θεσμοθέτηση εκδηλώσεων όπως τα φεστιβάλ ηλιοστασίου και οι γιορτές εαρινής ισημερίας. Από το 2016 η εταιρία εκδίδει επίσης το τριμηνιαίο περιοδικό 12-Αστρολογική Επιθεώρηση. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε στο http://www.filoi-astrologias-ellados.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου