Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Φεστιβάλ Χειμερινού Ηλιοστασίου 2015 - Ομιλήτρια Κατερίνα Δασκαλοπούλου

Βιογραφικό

Η Κατερίνα Δασκαλοπούλου είναι οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές (Msc) στη Διαχείριση Κρίσεων (Crisis Management). Όσον αφορά το αστρολογικό κομμάτι της ζωής της, ασχολείται με την εφαρμογή της γνώσης της εσωτερικής Αστρολογίας σε συνδυασμό με ενεργειακές βιωματικές θεραπείες και βιωματικά σεμινάρια. Έχει κάνει σπουδές και έχει αποφοιτήσει ως Αστρολόγος από το Κέντρο Σπουδών Αστρολογίας Wright στην Αθήνα, ενώ έχει εκπαιδευτεί και σαν θεραπεύτρια της παράδοσης των Q' ero του Περού και της ενέργειας Salka του Americo Yabar. Από το 2015 η κυρία Δασκαλοπούλου είναι και μέλος των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος.

Η ομιλία: Γραμμές του Χρόνου

-Πως αντιλαμβανόμαστε το χρόνο σαν αίσθηση και τι είναι πραγματικά ο χρόνος; -Τι σημαίνει χρόνος στο σώμα μας; -Αλλαγή τρόπου συνείδησης του χρόνου -Η σχέση με το χώρο του απείρου – το χώρο εκείνο όπου τα πάντα που υπήρξαν, υπάρχουν ή μπορεί να υπάρξουν -Πώς να δουλέψουμε το χρόνο που να είναι υποστηρικτικός σ΄εμάς;

Όλα αυτά τα ερωτήματα θα τα επεξεργαστούμε στην ομιλία μας κατά το Φεστιβάλ Χειμερινού Ηλιοστασίου 2015

Η εκδήλωση

Το Φεστιβάλ Χειμερινού Ηλιοστασίου 2015 είναι το 2ο Φεστιβάλ που πραγματοποιείται υπό την οργανωτική ευθύνη των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος. Πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Novus, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 10:00 με 20:00 και περιλαμβάνει ομιλίες, εκθέτες και ένα εκτεταμένο σεμινάριο για τις Τεχνικές Ερμηνείας του Γενέθλιου Χάρτη.

Η είσοδος είναι στα 3 ευρώ, ενώ για όσους θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο (14:00 με 20:00) θα υπάρχει ένα συνολικό κόστος της τάξης των 10 ευρώ. Σε όσους το επιθυμούν μπορεί να δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες: 6945.807566, 6949.898709

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου