Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

1o Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Εκθέτης (Τρ.16) - Μαρία Μελισσιώτη & Γιώργος Ραπτόπουλος

Βιογραφικό

Η Μελισσιώτη Μαρία είναι ολιστική-ενεργειακή θεραπεύτρια και εκπαιδευόμενη σύμβουλος ψυχικής υγείας (3ετής φοίτηση στο Athens Synthesis Center στη συμβουλευτική). Έχει εκπαιδευτεί στην αρωματοθεραπεία, το λεμφικό μασάζ, την κρυσταλλοθεραπεία καθώς και την τεχνική του Rejuvance. Είναι δασκάλα της θεραπευτικής μεθόδου Usui Reiki και δίνει σεμινάρια 1ου και 2ου βαθμού καθώς και εκπαίδευση Masters. Η 12χρονη πορεία της στο Reiki την ώθησε στο να πραγματοποιεί ανοιχτές ομιλίες σχετικά με τις δυνατότητες του Reiki στην καθημερινή μας ζωή θέλοντας να γνωρίσει ο κόσμος μια τεχνική που άλλαξε θεαματικά και την δική της πορεία! Έχει επίσης εκπαιδευτεί στο Αγγελικό Ρέικι και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σύνδεσης με τον ανώτερο εαυτό και αγγελική θεραπευτική. Έτσι κι αλλιώς όλα άλλαξαν στην ζωή της από ένα βιβλίο της Doreen Virtue "Θεραπεία με την βοήθεια των αγγέλων" που διάβασε όταν ήταν μικρή. Αντιμετωπίζοντας τον άνθρωπο ως ολότητα (σώμα-νους-πνεύμα) πραγματοποιεί συνεδρίες αυτογνωσίας μέσα από την συμβουλευτική, το Aura Soma (χρωματικό σύστημα αυτογνωσίας) και την ενεργειακή βιωματική ζωγραφική. Ενώνοντας τις γνώσεις της από κάθε κλάδο εφαρμόζει την προσωπική της τεχνική βιοενεργειακού μασάζ. Η επιθυμία της στο να δίνει στους ανθρώπους που έρχονται κοντά της υγιεινές και πρακτικές λύσεις την ώθησε στο να φτιάχνει με πολύ μεράκι ενεργειακά και φυσικά προιόντα όπως σπρέυ θετικής ενέργειας χώρου και θεραπευτικά λάδια. Επειδή πιστεύει ότι ένα μέρος της ενέργειας είναι σημαντικό να δίνεται απλόχερα σε συνδυασμό με την αγάπη της για τα ζώα προσφέρει εθελοντικό ρέικι σε ζώα που το έχουν ανάγκη είτε από κοντά είτε εξ αποστάσεως. Πιστεύει σε μια εποχή αλληλεγγύης, στην θετική στάση και σκέψη, σέβεται κάθε μονοπάτι είτε δικό της είτε άλλων γιατί έτσι δίνεται η δυνατότητα στους ανθρώπους να μπορέσουν να κατευθυνθούν και να διαλέξουν ελεύθερα. Ο δρόμος και οδηγός της είναι η αγάπη και το φως

Ο Γιώργος Ραπτόπουλος είναι θεραπευτής Reiki, σύμβουλος Aura Soma, αργυροχρυσοχόος και κατασκευαστής οργονιτών. Θεωρώντας ότι το κόσμημα δεν είναι απλά μια τέχνη, ασχολείται συστηματικά με τη μορφοποίηση της δημιουργικής συνένωσης των μετάλλων, των κρυστάλλων και της δημιουργικής ενέργειας του σύμπαντος. Είναι επίσης γνωστός ως Γεώργιος-Μιχαήλ-Ελευθέριος ή διαφορετικά George.Mi.El. Creations.


Στο τραπέζι της κυρίας Μελισσιώτη και του κυρίου Ραπτόπουλου μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες τους και να δείτε δείγματα της δουλειάς τους.


Η εκδήλωση

1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Κυριακή 21 Ιουνίου, Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44

Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια και χώρο εκθετών, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων διαλεχτοί ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης και του ευρύτερου αυτογνωσιακού και εναλλακτικού χώρου. Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης και εκθέτες, νέοι αστρολόγοι, εκδότες και επαγγελματίες των εναλλακτικών τεχνών με σκοπό να δείξουν τι νέο έχουν να προσφέρουν στο χώρο της αστρολογίας και της αναζήτησης.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 20:00 το βράδυ, ενώ με την επίδειξη του εισιτηρίου της εκδήλωσης (συμβολικό κόστος 3 ευρώ), μπορείτε να έχετε ισόποση έκπτωση στη βραδινή παράσταση του θεάτρου.

Πληροφορίες – Κρατήσεις Εργαστηρίων: 6945.807566, 6949.898709

Το πρόγραμμα των ομιλιών και των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρείτε και στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας www.filoi-astrologias-ellados.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου