Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

1o Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Εκθέτης (Τρ.12) - Έλενα Τσώκου

Βιογραφικό

Η Έλενα Τσώκου είναι Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια, Πιστοποιημένη Σύμβουλος της μεθόδου Theta Healing, Πιστοποιημένη Σύμβουλος της Θεραπείας Πνευματικής Ανταπόκρισης (S.R.T.) & Master Teacher του συστήματος Usui Reiki.
Επίσης έχει μυηθεί στα θεραπευτικά συστήματα Karma & Aγγελικό Reiki, Ροήζων, Ενοποίηση Ψυχής, Σαμανικό Μunay Ki και έχει εκπαιδευτεί στην Κβαντική Θεραπεία και Pranic Healing.
Αναζητώντας την αλήθεια και την αυτογνωσία, μελέτησε Αριθμολογία, Γεωμαντεία (Feng Shui), Ανθοϊάματα Bach, παρακολούθησε σεμινάρια Αυτογνωσίας, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Εσωτερικού Παιδιού, Προσωπικής Ποιότητας Ζωής, Τεχνικές Βελτίωσης Λεκτικής & μη Λεκτικής Επικοινωνίας, Mandala, παρασκευής Φυσικών Καλλυντικών, Shiatsu, Ανατολικού Παραδοσιακού Μασάζ με Αιθέρια ‘Ελαια, Προσωπικής Ανάπτυξης & Επίτευξης Στόχων και της Μεθόδου Silva Mind Control όπως επίσης συμμετείχε σε ομάδες Χοροθεραπείας, Ιόχρου Φλόγας & Διαλογισμού Raja Yoga.
Παρέχει ενεργειακές θεραπευτικές συνεδρίες, συμβουλευτικής ψυχολογίας, ενεργειακών θεραπευτικών μαλάξεων σώματος με αιθέρια έλαια και οργονίτες, ανθοιάματα Bach, διδάσκει και δίνει μυήσεις Ρέικι & Munay Ki, καθοδηγεί ομάδες διαλογισμού & αυτογνωσίας.
Δημιουργεί τους «Οργονίτες δια χειρός Έλενας Τσώκου» κατά παραγγελία, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι κατά περίπτωση και διοργανώνει Σεμινάρια Γνωριμίας & Δημιουργίας Οργονιτών στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Επίσης, παρασκευάζει τα «Ενεργειακά Spray Άρωμα Ψυχής… δια χειρός Έλενας Τσώκου» τα οποία διαθέτει ευρέως.
Γνωρίζοντας ότι ο σκοπός της ζωής της είναι η Θεραπεία ενώνοντας μεθόδους, τεχνικές, συστήματα και εργαλεία (όπως οι οργονίτες, οι κρύσταλλοι και τα ενεργειακά σπρέυ), εργάζοnται έχοντας όραμα έναν ενωμένο φωτεινό κόσμο σε όλα τα επίπεδα και τις διαστάσεις όπου η συλλογικότητα, η ενότητα, η αρμονία, η γαλήνη, η συγχώρεση, η ευγνωμοσύνη και η αγάπη θα είναι έννοιες που θα βιώνονται από όλους μας!
Namaste!

Στο τραπέζι της κυρίας Τσώκου μπορείτε να βρείτε Οργονίτες κατασκευασμένους διά χειρός της ίδιας.

Λίγα λόγια για τους Οργονίτες

Οι οργονίτες είναι χειροποίητες ενεργειακές δημιουργίες, με διάφανους κρυστάλλους χαλαζία (clear Quartz), μέταλλα (χαλκός, ορείχαλκος, ψευδάργυρος)  και υγρή ρητίνη.
Λειτουργούν ως γεννήτριες θετικής ενέργειας.
Η ανάμειξη της οργανικής ύλης (ρητίνη) με την ανόργανη ύλη (ρινίσματα των μετάλλων) παράγει ένα προϊόν που προσελκύει την αιθερική ενέργεια, ή αλλιώς ΟΡΓΟΝΗ, όπως έκανε και ο συσσωρευτής του Βίλχεμ Ράϊχ.
Προσθέτοντας σε αυτό το μίγμα, μικρούς κρυστάλλους χαλαζία, έχουμε ως αποτέλεσμα τους λεγόμενους ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ή αλλιώς ΑΙΘΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ. Η προσθήκη του λευκού χαλαζία έχει ως αποτέλεσμα την μετατροπή της αρνητικής ενέργειας σε θετική και την εκπομπή της θετικής ενέργειας στον περιβάλλοντα χώρο που βρίσκεται ο οργονίτης ΣΥΝΕΧΩΣ. Λειτουργεί δηλαδή ως ένα αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο συνεχούς μετουσίωσης της ενέργειας!

Επίσης:

1) Ενισχύουν και θωρακίζουν την προσωπική μας Αύρα (ενεργειακό πεδίο) από αρνητικές καταστάσεις και ανθρώπους,
2) Εξισορροπούν τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες από τις οικιακές συσκευές, τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας κλπ.
3) Δημιουργούν ευχάριστη, ισορροπημένη συμπεριφορά και φτιάχνουν την διάθεση
4) Δρουν κατά της αϋπνίας, κατά του θυμού, και του άγχους
5) Ξεμπλοκάρουν τα τσάκρας (ενεργειακά κέντρα του σώματος) με αποτέλεσμα την αυτοΐαση

Που Μπορούμε Να Τους Χρησιμοποιήσουμε:
- Ενεργειακές Θεραπείες - Διαλογισμό
- Σπίτι (σαλόνι, υπνοδωμάτια, Η/Υ, ασύρματο τηλέφωνο)
- Πονοκεφάλους, πονόδοντους, χτυπήματα
- Νερό - Φαγητό
- Χώρος Εργασίας -Αυτοκίνητο
- Κήπος-Οικόπεδο-Κτήμα-Γεωργικές Καλλιέργειες
- Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας
- Εργοστάσια (ΔΕΗ κλπ)
- Πάρκα-Σχολεία-Νοσοκομεία
- Επίσης ειδικές κατασκευές οργονιτών (Cloudbuster) μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά των αέριων ψεκασμών (Chemtrails) που παρατηρούμε συχνά τα τελευταία χρόνια στον ουρανό…

Έλενα Τσώκου
Ολιστική Θεραπεύτρια – Δημιουργός Οργονιτών
Εισηγήτρια Σεμιναρίων Οργονιτών
6973-574524
eltsokou@gmail.com, facebook: Elena Tsokou
www.speirafotos.wordpress.com
Η εκδήλωση

1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Κυριακή 21 Ιουνίου, Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44

Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια και χώρο εκθετών, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων διαλεχτοί ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης και του ευρύτερου αυτογνωσιακού και εναλλακτικού χώρου. Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης και εκθέτες, νέοι αστρολόγοι, εκδότες και επαγγελματίες των εναλλακτικών τεχνών με σκοπό να δείξουν τι νέο έχουν να προσφέρουν στο χώρο της αστρολογίας και της αναζήτησης.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 20:00 το βράδυ, ενώ με την επίδειξη του εισιτηρίου της εκδήλωσης (συμβολικό κόστος 3 ευρώ), μπορείτε να έχετε ισόποση έκπτωση στη βραδινή παράσταση του θεάτρου.

Πληροφορίες – Κρατήσεις Εργαστηρίων: 6945.807566, 6949.898709

Το πρόγραμμα των ομιλιών και των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρείτε και στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας www.filoi-astrologias-ellados.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου