Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015

1o Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Εκθέτης (Τρ.11) - Εκδόσεις Διμελή

Λίγα λόγια για τις Εκδόσεις

Οι Εκδόσεις Διμελή είναι από τις πιο γνωστές εκδόσεις βιβλίων αναζήτησης και εσωτερισμού στην Ελλάδα. Με ιδιαίτερη έμφαση στις εκδόσεις του έλληνα δασκάλου Νικόλαου Μαργιωρή αλλά και του μεγάλου έλληνα εσωτεριστή και αστρολόγου Πέτρου Γράβιγγερ οι Εκδόσεις διακινούν τίτλους βιβλίων της αθάνατης ελληνικής γραμματείας αλλά και μεταφυσικής και εσωτερισμού με βάση τις παραδόσεις των πλέον πρόσφατών δασκάλων εσωτερικής φιλοσοφίας. Η έδρα των εκδόσεων είναι στον Πειραιά, ενώ στην ιστοσελίδα των εκδόσεων ( www.dimelis.gr ) μπορείτε επίσης να βρείτε ενημέρωση για τα μαθήματα εσωτερικής φιλοσοφίας, γιόγκα και εσωτέρας θεραπευτικής που γίνονται στη σχολή του Ομακοείου του Πειραιά, σχολή που έχει ιδρύσει ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Διμελής, ιδρυτής και των Εκδόσεων Διμελή.

Στο τραπέζι των Εκδόσεων Διμελή μπορείτε να βρείτε βιβλία μεταφυσικής και εσωτερισμού, ενώ οι Εκδόσεις προτίθενται να ανακοινώσουν εντός των ημερών και μία ειδική προσφορά εσόδων προς τους σεισμοπαθείς του Νεπάλ για όσους αγοράσουν συγκεκριμένους τίτλους βιβλίων.

Η εκδήλωση

1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Κυριακή 21 Ιουνίου, Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44

Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια και χώρο εκθετών, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων διαλεχτοί ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης και του ευρύτερου αυτογνωσιακού και εναλλακτικού χώρου. Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης και εκθέτες, νέοι αστρολόγοι, εκδότες και επαγγελματίες των εναλλακτικών τεχνών με σκοπό να δείξουν τι νέο έχουν να προσφέρουν στο χώρο της αστρολογίας και της αναζήτησης.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 20:00 το βράδυ, ενώ με την επίδειξη του εισιτηρίου της εκδήλωσης (συμβολικό κόστος 3 ευρώ), μπορείτε να έχετε ισόποση έκπτωση στη βραδινή παράσταση του θεάτρου.

Πληροφορίες – Κρατήσεις Εργαστηρίων: 6945.807566, 6949.898709

Το πρόγραμμα των ομιλιών και των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρείτε και στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας www.filoi-astrologias-ellados.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου