Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015

1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Εκθέτες (Τρ.1+2) - Περικλής Καραμηνάς Εκδόσεις Ηλίανθος

Διατηρεί τη μακροβιότερη σχολή αστρολογίας στην Ελλάδα. Έχει στο ενεργητικό του πάνω από 250 συγγραφικούς τίτλους σχετικούς με την αστρολογία και τη μεταφυσική και στα πλαίσια των εκδόσεων του δημιουργήθηκε για πρώτη φορά η πρώτη αναλυτική εγκυκλοπαίδεια αστρολογίας με πάνω από 100 τόμους. Στη Σχολή του διδάσκονται αντικείμενα όπως Αστρολογία, Αριθμολογία, Ταρώ, Μεταφυσική Κρύσταλλοι, Βότανα και Εναλλακτικές Θεραπείες. Έχει ιδρύσει τα σωματεία Ωριγένης και Τυανεύς, τα οποία δραστηριοποιούνται στον τομέα της Αστρολογίας και των Εσωτερικών Τεχνών. Είναι ιδρυτικό μέλος των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος και θεωρείται επίτιμος πρόεδρος. Στην έκθεση θα βρείτε βιβλία των εκδόσεων Ηλίανθος καθώς και ενημερωτικό υλικό για τα μαθήματα της Σχολής στα τραπεζάκια 1 και 2.
Επικοινωνία: 210-8838398, Ρεθύμνου 13, Αθήνα, http://www.ilianthos.com.gr/

Η εκδήλωση

1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Κυριακή 21 Ιουνίου, Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44

Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια και χώρο εκθετών, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων διαλεχτοί ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης και του ευρύτερου αυτογνωσιακού και εναλλακτικού χώρου. Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης και εκθέτες, νέοι αστρολόγοι, εκδότες και επαγγελματίες των εναλλακτικών τεχνών με σκοπό να δείξουν τι νέο έχουν να προσφέρουν στο χώρο της αστρολογίας και της αναζήτησης.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 20:00 το βράδυ, ενώ με την επίδειξη του εισιτηρίου της εκδήλωσης (συμβολικό κόστος 3 ευρώ), μπορείτε να έχετε ισόποση έκπτωση στη βραδινή παράσταση του θεάτρου.

Πληροφορίες – Κρατήσεις Εργαστηρίων: 6945.807566, 6949.898709

Το πρόγραμμα των ομιλιών και των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρείτε και στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας www.filoi-astrologias-ellados.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου