Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Προσφορές Δώρων για την Πίτα 2015: Μια συνεδρία Λεμφικής Αιθερικής Μάλαξης από την Ιωάννα Σοφού

Βιογραφικό

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Εργάστηκε ως γυμνάστρια από το 1992-2009 σε γυμναστήρια και σε συλλόγους.
Η εσωτερική της αναζήτηση για αυτογνωσία, ενότητα, ελευθερία, την οδήγησε να εκπαιδευτεί στην  Ρεφλεξολογία στην Εσωτέρα Θεραπευτική, στην Λεμφική Αιθερική Μάλαξη, στο Reiki. Εκπαιδεύτηκε σε τριετές σεμινάριο Εσωτερικής Ψυχολογίας.
Για ένα χρόνο παρακολούθησε τα μαθήματα της Γέφυρας του Ουράνιου Τόξου. Επίσης παρακολούθησε και ακόμη παρακολουθεί πολλά σεμινάρια αυτογνωσίας.

Εφαρμόζει μια καινούρια θεραπευτική προσέγγιση που έχει εμπνευστεί, με την ενοποίηση της λεμφικής μάλαξης και της Εσωτέρας Θεραπευτικής, την οποία ονομάζει Λεμφική Αιθερική Μάλαξη.
Διδάσκει Λεμφική Αιθερική Μάλαξη. http://faethoniasis.gr/%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%B9%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CE%BE%CE%B7/
Είναι μέλος της Λεμφολογικής Εταιρείας.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://faethoniasis.gr/%CF%83%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%8D-%CE%B9%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B1/
Κάνει θεραπείες  λεμφοιδήματος, λιποιδήματος, με τη μέθοδο Vodder.
Το 2011 ίδρυσε το κέντρο Φαέθων. Ένα κέντρο αυτογνωσίας, μελέτης και έρευνας, με βασικό στόχο μέσα από τις θεραπευτικές προσεγγίσεις, τα σεμινάρια, και τις ομιλίες να έρθουμε σε επαφή με την αληθινή μας ύπαρξη και να κάνουμε σχέση πρώτα από όλα με τον εαυτό μας.
Επικοινωνία:
6974331533
Faethonsun@gmail.com
Δέχεται συνεδρίες στο Κέντρο Αυτογνωσίας Μελέτης και Έρευνας «ΦΑΕΘΩΝ» - Ήβης 25 στο Ψυρρή
www.faethoniasis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου