Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Προσφορές Δώρων για την Πίτα 2015: Μία συνεδρία Σιάτσου από την Καρολίνα Στεφανοπούλου

Βιογραφικό

Η Καρολίνα Στεφανοπούλου έχει σπουδάσει Ψυχολογία και Ανθρωπολογία στο Παρίσι. Είναι θεραπεύτρια Σιάτσου από το 2006. Έχει παρακολουθήσει τριετή επαγγελματική κατάρτιση στο Oriental Medicine and Shiatsu Training Center στην Αθήνα και μεταπτυχιακά σεμινάρια με τον Cliff Andrews στο Ζεν Σιάτσου και τον Nick Pole στη χρήση εργαλείων του NLP και του Focussing. Εξασκεί επίσης το Σουηδικό Μασάζ Αρωματοθεραπεία και ζωγραφίζει μάνταλα.
Η ενασχόλησή της με τις ενεργειακές θεραπείες είναι το επακόλουθο μιας μακροχρόνιας εσωτερικής αναζήτησης μέσω της Εσωτερικής Ψυχολογίας, της Βιοσύνθεσης και της πρακτικής του Qi Gong.
Το Σιάτσου έχει γίνει γι αυτή μια στάση ζωής την οποία μοιράζεται με αγάπη, γνώση και εντιμότητα.
Το Σιάτσου είναι μια ολιστική θεραπευτική μέθοδο η οποία ανακουφίζει άμεσα πόνους και συμπτώματα που εκδηλώνονται στο φυσικό σώμα (πόνους στην μέση, ισχιαλγία, αυχενικό σύνδρομο, δυσπεψίες, δυσκοιλιότητα, γυναικολογικά προβλήματα, ημικρανίες, υπερκόπωση και άλλα πολλά), όπως και νοητικές και συναισθηματικές εντάσεις (άγχος, αϋπνίες). Προσφέρει βαθειά χαλάρωση, αίσθηση ευεξίας και ζωτικότητα. Βελτιώνει την ποιότητα της ζωής μας σε όλα τα επίπεδα. Οι τεχνικές που εφαρμόζονται είναι πάντα πολύ ήπιες και φιλικές προς το σώμα. Στο ακόλουθο link θα βρείτε ένα μικρό βίντεο το οποίο δείχνει πως διεξάγεται μια συνεδρία Σιάτσου.
https://www.youtube.com/watch?v=jXc6PauQkM4#t=28

Στοιχεία επικοινωνίας:
693 4226425
carolineath@gmail.com
Δέχεται συνεδρίες στο Κέντρο Αυτογνωσίας Μελέτης και Έρευνας «ΦΑΕΘΩΝ» - Ήβης 25, Ψυρρή. www.faethoniasis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου