Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Προσφορές Δώρων για την Πίτα 2015: 5 βιβλία Αστρολογίας από την Γιώτα Καλογερά


Τα Δώρα αναλυτικά

- 2 βιβλία "Πλανητικές Διελεύσεις"
- 2 βιβλία "Καρμική Αστρολογία"
- 1 βιβλίο "Προφητείες του Σύμπαντος Κόσμου" (τόμος Ι)

Βιογραφικό

Δραστηριοποιείται από το 1971 στην Αστρολογία στην Ελλάδα. Με πολλές εκπομπές στην Τηλεόραση, αλλά εσχάτως και στο Youtube και συνεχή παρουσία στον περιοδικό τύπο από το 1985 ξεκινάει και το δικό της εκδοτικό οίκο «ΑΣΤΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑ» εκδίδοντας το περιοδικό ‘Πλανήτες και ζώδια’ το οποίο το 1986 μετονομάστηκε «Η Αστρολογία σήμερα».

Πρώτο βιβλίο του εκδοτικού της οίκου οι ‘Οι Πλανητικές διελεύσεις’ (πρώτη έκδοση). Μετά από μια εξαετή αδρανοποίηση το 1998 ξεκίνησε εκ νέου δυναμικά τη δραστηριοποίηση του.  Από τα γνωστότερα βιβλία της είναι οι 12 ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ, οι ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ (καθημερινότητας, πεπρωμένου) και το ΚΑΡΜΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ.

Εκδότης και συγγραφέας 25 βιβλίων συνεχίζει τη διδασκαλία και τα σεμινάρια σε επίπεδο πάντα αστρολογίας και μεταφυσικής, αν και η μεγάλη της αγάπη είναι ο εσωτερισμός για αυτό τα πιο πρόσφατα βιβλία της αναφέρονται στην εσωτερική αστρολογική γνώση.

Έχει μία μεγάλη διαδρομή στα ραδιοτηλεοπτικά πράγματα, στους εκδοτικούς χώρους και στα τρία τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και στο διαδίκτυο.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ: 210-6924132
Facebook:
https://www.facebook.com/YiotaKalogera , https://www.facebook.com/GiotaKalogeraEllada
Ιστοσελίδες: http://www.yiotakalogera.gr , http://astrometafysiki-kalogera.blogspot.gr/
Youtube: https://www.youtube.com/user/ykalogera

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου