Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Προσφορές Δώρων για την Πίτα 2015: 1 Ατομική Συνεδρία και 1 συμμετοχή στο ομαδικό Βιωματικό Εργαστήριο Συστημικής Αναπαράστασης από την Κάτια Αλεξίου

Βιογραφικό

Για την Κάτια Αλεξίου, το ταξίδι του επαγγελματικού προσανατολισμού ξεκίνησε στην Ιταλία, στη σχολή της Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Padova και συνεχίστηκε στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης Facolta di Psicologia » La Sapienza», όπου ολοκλήρωσε τη βασική εκπαίδευση. Επέλεξε να μην προχωρήσει σε master και άσκηση του επαγγέλματος του ψυχολόγου, αλλά να στραφεί στο χώρο των επιχειρήσεων και του εμπορίου. Ύστερα από αρκετά χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ιταλία, επέστρεψε στην Ελλάδα για να ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση. «Όμως, τα σχέδια ήταν λίγο διαφορετικά.»

Κοντά στο 2000, με έναυσμα την προσωπική της πνευματική εξέλιξη και αυτογνωσία και ύστερα από αναζητήσεις μέσω της Φιλοσοφίας-Ρητορικής, Gestalt, εργασία με το εσωτερικό παιδί, ψυχοθεραπεία και άλλες μεθόδους, η γραμμή πλεύσης της αλλάζει εντελώς και ο πραγματικός της προορισμός αποκαλύπτεται.

«Ο βιωματικός μου χαρακτήρας, με οδήγησε να εκπαιδευτώ σε μεθόδους και πρακτικές πιο οικείες στο δικό μου τρόπο έκφρασης και αντίληψης της ανθρώπινης συνειδητότητας.

Δημιούργησα μια άλλη σχέση με το χώρο που επέλεξα να υπηρετήσω πιστά, με μεγάλη μου χαρά!»
Σήμερα, έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της στο Νευρο-Γλωσσικό Προγραμματισμό (NLPPractitioner), είναι Διαπιστευμένη Σύμβουλος των 13 φάσεων του EMF® (Εξισορρόπηση Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου), Accredited Practitioner του Reconnective Healing – The Reconnection®, εκπαιδευμένη από το θεμελιωτή της μεθόδου, Dr Eric Pearl. Είναι Συντονίστρια Συστημικής Αναπαράστασης – Μέθοδος Bert Hellinger και Πιστοποιημένη Συστημική Σύμβουλος από το Facilitator Coaching & Training Program του Human Systems Institute, με βασική εκπαιδεύτρια τη Jane Peterson, καθώς και μέλος του ISCA (International Systemic Constellations Association). Επίσης, Accredited Practitioner του Matrix Energetics I – The science and art of transformation.

Εξασκώντας τις πρακτικές που την εκφράζουν ουσιαστικά, υποστηρίζει οικογένειες, οργανισμούς και μεμονωμένα άτομα στη δική τους πνευματική αναζήτηση, εστιάζοντας στην επίλυση των θεμάτων τους, σε επίπεδο νοητικό, συναισθηματικό, ενεργειακό, και φυσικό. Με πίστη κι εμπιστοσύνη στην ίδια την ψυχή του ατόμου, το βοηθά στη διεύρυνση της μοναδικότητάς του και στην αποκατάσταση της ισορροπίας.

«Η μέθοδος είναι το μέσον τη δουλειά την κάνει ο άνθρωπος.»

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κάτια στα τηλέφωνα 210 6085 733, 6936 767 359, στο email: alexioukatia@gmail.com και να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της http://lifecoachingalexiou.wordpress.com/ ή τη σελίδα της στο Facebook: facebook.com/lifecoachingalexiou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου