Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Προσφορές Δώρων για την Πίτα 2015: 5 δίωρες Συνεδρίες Παραδοσιακών Κινέζικων Ενεργειακών Ασκήσεων Τσι Γκονγκ από το Γιάννη Σαμσωνίδη

Βιογραφικό

Ο Ιωάννης Σαμψωνίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Το 1991 άρχισε να σπουδάζει τις ανατολικές θεραπευτικές τέχνες -παράλληλα με τις σπουδές του ως Πολιτικού Μηχανικού στο Ε.Μ.Π.- ακολουθώντας το σύστημα Universal Healing Tao του διεθνούς φήμης Master Mantak Chia. Ολοκληρώνοντας το 1999 τις σπουδές του στο πρώτο επίπεδο του συστήματος, κάτω από την επίβλεψη του Senior Instructor για την Ελλάδα Παναγιώτη Κονταξάκη, άρχσε να συντονίζει ομάδες με θέματα το Qi Gong και την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, μέσα από απλές εφαρμογές της, όπως το Ενεργειακό Αυτομασάζ, το Εσωτερικό Χαμόγελο και τους Θεραπευτικούς Ήχους. Συνεχίζει μέχρι σήμερα να εκπαιδεύει και να εκπαιδεύεται. Από το 2002 εκπαιδεύτηκε στο Παραδοσιακό Ταϋλανδέζικο Μασάζ και προσφέρει ατομικές συνεδρίες και εκπαίδευση.

Είναι ιδρυτής του www.hellenictao.com

Τσι Γκονγκ: Η αρχαιότερη μορφή άσκησης στον κόσμο προέρχεται από την Κίνα και περιλαμβάνει αναπνευστικές ασκήσεις, διατάσεις, θέσεις ισορροπίας, καμπύλες στατικές κινήσεις σε όρθια θέση στον χώρο, αυτοσυγκέντρωση σε ενεργειακά σημεία/κανάλια του σώματος, αυτοπαρατήρηση και συγκεκριμένη νοητική στάση/σύνδεση με το περιβάλλον. Θεωρείται η πιο αποτελεσματική άσκηση για αύξηση της επίγνωσης, χαλάρωση, μακροζωία και διατήρηση της υγείας. Στην Κίνα χρησιμοποιείται για τον χειρισμό ανίατων ασθενειών και είναι κομμάτι της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλ 6944 555 696 Email: info@hellenictao.com

Οι συνεδρίες θα γίνουν ημέρα Τετάρτη στις 19.00 στο Χαλάνδρι κατόπιν τηλεφωνικής προσυνεννόησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου