Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Προσφορές Δώρων για την Πίτα 2015: Μάθημα 3 ωρών κινέζικης ιατρικής Hunyuan για 10 τυχερούς από τη Vita Revelli

Βιογραφικό

Είμαι η διευθύντρια της σχολής AOM (Art of Oriental Medicine) και καθηγήτρια Αρχαίας, Κλασικής και σύγχρονης Κινέζικης Ιατρικής . Σπούδασα στο College of Traditional Acupuncture' του Lamington SPA (Warwickshire), μετεκπαιδεύτηκα στο 'Κολλέγιο Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής' του Πεκίνο και ταυτοχρόνως σπούδασα με τον Ταοϊστή γιατρό Pan Yi Wu, με τον οποίο εξειδικεύτηκα στην Ταοϊστική αντίληψη του ανθρώπου ως ανοικτό δοχείο, σε συνεχή σχέση με τη Ζωή (Ουράνια ενέργεια) που υπάρχει πριν και μετά τη δική μας ζωή. Κατέχω πτυχίο στην Κινέζικη Γλώσσα και στην Κοινωνική Ανθρωπολογία της Κίνας από το πανεπιστήμιο SOAS (School of Oriental and African Studies) - University of London (ΜΒ) και επίσης, πτυχίο στο Βελονισμό από το κρατικό Kingston University (ΜΒ).

Από το 1988 έχω διδάξει Κινέζικη Ιατρική σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις και έχω λάβει μέρος ως ομιλήτρια σε πολλά Ευρωπαϊκά συνέδρια (Βιέννη, Βρυξέλλες, Πράγα, Μιλάνο, Σόφια κ.α.) όπως επίσης και στο 'Δεύτερο Παγκόσμιο συνέδριο για τον Εκσυγχρονισμό της Κινέζικης Ιατρικής', που οργανώθηκε από το κινέζικο Υπουργείο Υγείας στο Chengdu (Κίνα) το 1996. Την τρέχουσα περίοδο διδάσκω την 'Ιατρική Hunyuan', που πηγάζει από το ‘Βιβλίο των Αλλαγών’ (I Ching) , και τον ‘Κίτρινο Αυτοκράτορα¨ και από τους αρχαίους φιλοσόφους της Κίνας ( Λαο Τσε, Κομφούκιο, κ.λπ.).

Η ιατρική Hunyuan (πρωταρχικά) μας διδάσκει τους νόμους που μας ρυθμίζουν ώστε να λαμβάνουμε αποτελεσματικά την Ουράνια Ενέργεια για να μπορούμε να ζούμε έχοντας σωματική, συναισθηματική και ψυχική υγεία. Διδάσκει επίσης τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να προστατέψουμε τη Ζωή (ουράνια ενέργεια μέσα μας) καθώς ζούμε στην κοινωνία, στην εργασία, στις σχέσεις και γενικώς στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Πως επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο; Όταν ο άνθρωπος ξέρει πως να προστατεύει αυτό που του δίνει την ζωή του, και επίσης, όταν είναι συνειδητοποιημένος με τον ‘εαυτό του’, άροντας τις συστημικές πεποιθήσεις που τον φέρουν μακριά από τον ίδιο τον εαυτό του. Όταν υπάρξει η κατανόηση του πως το σώμα μπορεί πραγματικά να είναι η κατάλληλη στέγη για την καρδιά Τάο (όχι της κοινωνικής εκπαιδευμένης Καρδιάς- ανθρώπινης καρδιάς) στην οποία βρίσκονται οι πληροφορίες για αυτό που πραγματικά είναι, τότε μπορεί πραγματικά να είναι όχι μόνο υγιής, αλλά και να πλησιάσει την ολοκλήρωσή του.

Έχω τη χαρά να μοιραστώ αυτή την γνώση σε ένα τρίωρο μάθημα με τους 10 τυχερούς που θα κερδίσουν αυτήν την κλήρωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου