Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015

Προσφορές Δώρων για την Πίτα 2015: 3 συνεδρίες Ταρώ - Αστρολογίας από τον Κανάρη Κάραλη

Βιογραφικό
 
Κάθε βιογραφικό… μια μικρή ιστορία…

Μια φορά, έναν καιρό, και λίγες δεκαετίες πριν… το 1992 έκανα χωρίς να το γνωρίζω και σχεδόν κατά λάθος τον πρώτο μου συνειδητό διαλογισμό. Λίγο μετά, ένα βιβλίο που «έπεσε» στα χέρια μου, αφορούσε τις πυραμίδες και με «μάγεψε». Λίγο μετά ένα άλλο βιβλίο μου έδειξε κάτι άλλο... Και μετά ένα άλλο βιβλίο, κάτι άλλο… Και κάτι άλλο… και ενώ υποτίθεται ότι σπούδαζα μηχανολογία, το ένα μου πόδι ήταν στο ΤΕΙ της Χαλκίδας και το άλλο μου ήταν ήδη μέσα σε ένα «μεταφυσικό» ή αποκρυφιστικό (για κάποιους) μονοπάτι που μου έδειχνε και μου μάθαινε ότι κάποια πράγματα που αφορούν τον κόσμο που ζούμε δεν είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.

Λίγα χρόνια πριν από το 1992, μέσα στην δεκαετία του 80, μπροστά στον πρώτο μου υπολογιστή, προγραμμάτιζα παιχνίδια τα οποία απαιτούσαν εξειδικευμένες γνώσεις που σαν αυτοδίδακτος δεν μπορούσα να εκτιμήσω το ότι τις είχα αποκτήσει. Πέρα όμως από αυτές τις γνώσεις ο προγραμματισμός απαιτούσε και την αντίληψη μίας πολύ συγκεκριμένης δομής που ακολουθούν τα πράγματα (και οι καταστάσεις…) για να μπορέσουν να παράξουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Η μηχανολογία και ο προγραμματισμός ήταν και είναι δύο σπουδαία κεφάλαια τα οποία άνοιξαν στην ζωή μου φανερά. Ο Αποκρυφισμός και η μεταφυσική με οδήγησαν σε ένα πνευματικό μονοπάτι που την εποχή που άνοιξε για μένα, αναγκαστικά είχε εκείνους τους «τίτλους» που το έκαναν να παραμένει στα όχι και τόσο φανερά, γιατί τότε απλά στην Ελλάδα… ήταν άλλες εποχές.

Από το 1997 που άνοιξα για πρώτη φορά αυτό το «βιβλίο» και άρχισα να μελετάω τις κάρτες (σελίδες) που το αποτελούν, ξεκίνησε για μένα μια πολύ προσωπική προσπάθεια για να κατανοήσω όλα αυτά τα νοήματα τις ιδέες και τις πληροφορίες που έχουν μέσα τους. Αυτό που πλέον παραμένει σημαντικό για μένα, είναι ότι μέσα σε αυτό το βιβλίο υπάρχουν όλα αυτά που ένας άνθρωπος ως πνεύμα θα αναγκαστεί να βιώσει για να φτάσει (εάν τελικά το θελήσει) στο να αναγνωρίσει την πραγματική του υπόσταση και τελικά στην απελευθέρωσή του…

Όμως κάθε μονοπάτι… κάθε δρόμος έχει την δική του ιστορία και μέσα σε αυτήν υπάρχουν πολλά εργαλεία που μας έχουν δοθεί (ή και χαριστεί) για να μπορέσουμε κάποια στιγμή να ανακαλύψουμε (αυτό το) από τι είμαστε φτιαγμένοι. Ένα από αυτά τα «εργαλεία» είναι και η αστρολογία που κάποιες άλλες συγκυρίες το 2007 με οδήγησαν να την γνωρίσω. Το στοίχημα στα πρώτα μου βήματα δεν ήταν να καταλάβω αν ισχύει σαν σύστημα (ή σαν επιστήμη, (γιατί αυτό είναι)), αλλά γιατί ισχύει. Δεν μπορώ να πω ακόμα και σήμερα ότι το έχω καταλάβει πλήρως, όμως σίγουρα προσωπικά σε μένα τουλάχιστον μου φανερώνει κάποιους νόμους και κάποιες πολύ σημαντικές αρχές που μας διέπουν σε καθαρά ενεργειακό επίπεδο.

Η μελλοντολογία για μένα δεν σημαίνει μόνο την πρόβλεψη. Είναι η προ… γνώση της δυναμικής μιας κατάστασης που μέσα της έχει αναπόσπαστα κομμάτια από ένα ήδη υλοποιημένο παρελθόν που προβάλλοντάς τα στο μέλλον θα δεις μέσα στο παρόν αυτό που μπορεί να υφίστανται. Αυτή η στιγμή τώρα εδώ έχει μέσα της μία δυναμική ικανή να δημιουργήσει πολλά διαφορετικά πιθανά μέλλοντα και κάθε φορά μέσα σε αυτές τις χαοτικές πιθανές επιλογές, επιλέγω πάντα μία. Αυτήν που ακολουθώ στο τώρα μου.

Είναι σημαντικό να μπορώ να αντιλαμβάνομαι να κατανοώ και να αξιοποιώ την υπόστασή μου ως άνθρωπος ως πνεύμα και ως ψυχή. Αποδέχομαι κάθε φωτεινό σύστημα που μπορεί να «μυήσει» τον οποιοδήποτε στην ικανότητα να μπορεί μέσα του να ανακαλύπτει όχι μόνο την προσωπική του αλήθεια αλλά και την αλήθεια που είναι «εκεί έξω» και μας διέπει όλους χωρίς συγκρίσεις ή διακρίσεις. Αποδέχομαι κάθε σύστημα που εκεί έξω μπορεί να γίνει η αντανάκλαση αυτού που έχουμε εκεί… μέσα σε εμάς.

Οι κάρτες της Ταρό και η Αστρολογία είναι από τους καλύτερους συμβολικούς «καθρέφτες» της υπόστασής μας. Αυτοί οι «καθρέφτες», κάθε φορά που το έχω ανάγκη μου δείχνουν… δυναμικές, πιθανότητες, πιθανά παρελθόντα, πιθανά μέλλοντα, και σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο, μου αποκαλύπτουν όλο το φως που μπορεί να έχει μέσα του ο δρόμος που οδηγεί έξω από την λήθη… στην αλήθεια.

Στοιχεία Επικοινωνίας


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου