Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Προσφορές Δώρων για την Πίτα 2015: 2 συνεδρίες ενεργειακής θεραπείας σπονδυλικής στήλης και 2 συνεδρίες ρέϊκι από την Έλενα Γκώγκου

Βιογραφικό

Η Έλενα Γκώγκου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965.

Έχει εκπαιδευτεί στο Shiatsu, στη Σχολή της Μακράς Ζωής (Dasira Narada), στο Ρέικι, στην Ηχοθεραπεία (με διαπασών και φωνή), τη Χρωματοθεραπεία (Aura Soma και Ερευνητών), στην Ανθοθεραπεία, και στο Time Therapy.Εκπαιδεύτηκε δε και στην ενεργειακή θεραπεία της σπονδυλικής στήλης, με το σύστημα Directed Care (Stefan Rippel). Έχει θητεύσει σε αρκετές σχολές εσωτερικής φιλοσοφίας, αλλά παραμένει πιστή και δραστήρια μαθήτρια του Μεγάλου Σχολείου της Φύσης.

Έχοντας πανεπιστημιακούς τίτλους της Αγγλικής και της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας (University of Birmingham), και στα ΜΜΕ (Institute of Education, University of London), εργάστηκεστο παρελθόν στηφωτογραφία, στηνεκπαίδευση, ως μεταφράστρια και διερμηνέας, και στον Συνήγορο του Πολίτη.

Σήμερα ως θεραπεύτρια συνδυάζει δημιουργικά την Ανθοθεραπεία με το Time Therapy, και το Ρέικι με το Χρώμα και τον Ηχο.

Το 2013 ολοκλήρωσε τον βασικό κύκλο σπουδών στο Σχεδιασμό Διαρκούς Καλλιέργειας (Permaculture Design Course).

Χρησιμοποιεί την Τέχνη (ζωγραφική, τραγούδι και φωτογραφία) και την Mandala, την οποία διδάσκει, ως εργαλεία αυτογνωσίας και αυτοπραγμάτωσης.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Αστικού Αγρού Χαλανδρίου, καθώς έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τη Φύση από την οποία εμπνέεται, διδάσκεται, παρασκευάζει τα δικά της Ανθοϊάματα καιτην οποία καλλιεργεί.

Μοιράζει την ενέργεια και τον χρόνο της ανάμεσα στη θεραπεία του ανθρώπου, στη θεραπεία της γης, στον ακτιβισμό, και στην τέχνη.

Είναι μητέρα 3 παιδιών και blogger.

Κινητό: 6973-039776
E-mail: elena_gogos@yahoo.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου