Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Προσφορές Δώρων για την Πίτα 2015: 2 εκκρεμή από αυθεντικό χαλαζία από το Nekyia Art Studio

Παρουσίαση

To NEKYIA ART STUDIO δημιουργήθηκε το 2000. Εδρεύει στο Σύνταγμα,στην οδό Περικλέους 16,συνεχίζει επιτυχημένα τον σχεδιασμό ,την δημιουργία, και την κατασκευή ιδιαίτερων κοσμημάτων και αντικειμένων τέχνης με εξειδικευμένες τεχνικές και λίθους απο την φύση.

Δημιουργός του είναι ο Γιώργος Ορφανός,απόφοιτος του Γεμολογικού Ινστιτούτου της Αμερικής (GIA),και τμήματος Μηχανολογίας (ΤΕΣ Πειραιά),και τέως μηχανικός Ελ/ρων της Αεροπορίας Στρατού.Οδηγήθηκε στη δημιουργία του εργαστηρίου απο την μεγάλη αγάπη που τρέφει για τους λίθους (πολύτιμους/ημιπολύτιμους) και την τέχνη (χαρακτική,γλυπτική,ζωγραφική,κλπ).

Κατα περιόδους συμμετέχει σε ομιλίες και ημερίδες,και εκθέσεις μεταδίδοντας τις γνώσεις του για τους κρυστάλλους και την χαρακτική.

Με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του κάθε ανθρώπου σχεδιάζει το κόσμημα που εκφράζει τον καθένα ξεχωριστά χρησιμοποιώντας και πάλι, τα υλικά που ταιριάζουν στην αντίστοιχη περίπτωση.

Με χαρά σας περιμένει να γνωρίσετε τον χώρο NEKYIA ART και να επωφεληθείτε την υψηλη ποιότητα και σχεδιασμό σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές εργαστηρίου

                                                                                    NEKYIA ART STUDIO
                                                                                    ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 16,6οςορ
                                                                                          ΣΥΝΤΑΓΜΑ
                                                                           Τηλ.211-4001551,6936818968

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου