Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Προσφορές Δώρων για την Πίτα 2015: 1 τηλεφωνική αστρολογική συνεδρία από το Γιώργο Ματσάγγο

Βιογραφικό

Ο Γιώργος Ματσάγγος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και ήρθε στην Αθήνα, με τις απελάσεις του 1964. Τελείωσε τη Λεόντειο Σχολή Πατησίων, σπούδασε Γαλλική Φιλολογία, Δημοσιογραφία και Αστρολογία. Εργάστηκε ως τουριστικός πράκτορας στο Παρίσι και επί σειρά ετών ως διευθυντικό στέλεχος της αεροπορικής εταιρείας της Τυνησίας (Tunis-Air) στην Αθήνα. Διετέλεσε εμπνευστής και σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού «Αστρολόγος», διευθυντής έκδοσης του περιοδικού «Αστροσκόπιο» της ΙΜΑΚΟ και αρχισυντάκτης του περιοδικού «Ωροσκόπος». Συνεργάστηκε με τους τηλεοπτικούς σταθμούς Σκάι, Star, New Channel, ANT1, MCM (Monaco), SIGMA (Κύπρος) και με τα περιοδικά «ΟUT», «DIVA», «ΜΑΧΙΜ», «01», «TICKET», «MUST» «ΤΗΛΕΡΑΜΑ» και «HELLO».

Από τον αστρολόγο Γιώργο Ματσάγγο,
Facebook https://www.facebook.com/#!/matsagos
Blog astroimerologio.blogspot.com.
 
Με τη δημοσιογραφική του ιδιότητα συνεργάστηκε, ανάμεσα σε άλλους, με την αξέχαστη Μαλβίνα Κάραλη αλλά και με το Θέμο Αναστασιάδη. Έλαβε μέρος ως εισηγητής σε σεμινάρια για την Αστρολογία στην Ελλάδα, στη Γαλλία και την Ελβετία. Εργάσθηκε ως σύμβουλος ανάπτυξης της ανθρώπινης προσωπικότητας, στο σχέδιο για τον Παγκόσμιο Αφοπλισμό του Ο.Η.Ε. (Department for Disarmament Affairs-United Nations, Geneva Branch) και συνεργάστηκε στην έκδοση του Λευκώματος για την επετηρίδα του Πατριαρχικού Κέντρου στο Chambesy (Ελβετία).
 
Ως αστρολόγος, διακρίθηκε για τις επιτυχημένες προβλέψεις του σε γεγονότα εθνικού και παγκόσμιου βεληνεκούς. Μάλιστα, τις προβλέψεις του για το 2010 μέσα από το «Hello» και το «Hola» στις διεθνείς τους εκδόσεις, διάβασαν εκατομμύρια αναγνώστες στον Καναδά, την Αυστραλία, τη Μαλαισία, το Ντουμπάι, το Μαρόκο, τη Σερβία και την Τουρκία.     
 
Τελευταία βιβλία:
  • «Η μαγική δύναμη των συμβόλων» -ομαδική εργασία, εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ
  • ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2010 εκδόσεις MODERN TIMES
  • ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2011 εκδόσεις MODERN TIMES
  • ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2012 εκδόσεις MODERN TIMES

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου