Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Προσφορές Δώρων για την Πίτα 2015: 1 Συνεδρία μέσω Skype από τη Φωτεινή Χριστοδούλου

Βιογραφικό:

Η Φωτεινή Χριστοδούλου είναι παραδοσιακή αστρολόγος και ασχολείται ενεργά με την αστρολογία τα τελευταία 10 χρόνια. Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί ως αρθρογράφος για δημοφιλές Ελληνικό αστρολογικό διαδικτυακό τόπο και περιοδικά. Είναι απόφοιτος του κύκλου μαθημάτων Ωριαίας Aστρολογίας του καταξιωμένου αστρολόγου John Frawley, με Δίπλωμα Τεχνίτη Ωριαίας, και επί του παρόντος βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο του κύκλου μαθημάτων Γενέθλιας Αστρολογίας του John.

Περισσότερα για εμένα:

Το ταξίδι της ενασχόλησης μου με την Αστρολογία ξεκίνησε από μια αναπάντεχη αφετηρία, την Θεολογία. Καθώς αισθανόμουν την ανάγκη να απαντήσω σε όλα αυτά τα κοινά υπαρξιακά ερωτήματα, συνάντησα την Αστρολογία και κατόπιν εξερεύνησα πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις της λεγόμενης μοντέρνας αστρολογίας. Ωστόσο την στιγμή που η αναζήτηση μου πήρε τον δρόμο της, συνειδητοποίησα πως υπήρχε ρευστότητα, αντιφάσεις και ανακολουθίες όταν διάφορες, συχνά περίπλοκες, θεωρίες έμπαιναν σε εφαρμογή και άρχισα να αναρωτιέμαι που οφείλεται το πρόβλημα, ενώ ταυτόχρονα άρχισα να αισθάνομαι ότι υπήρχε ένα μεγάλο κενό σε φιλοσοφικό επίπεδο.
Αυτό το αίσθημα με ώθησε στην βαθύτερη διερεύνηση των πηγών της Αστρολογίας ψάχνοντας στις ρίζες της. Ήταν τότε που συνάντησα την Ωριαία αστρολογία, ένα σύστημα πρόβλεψης και εργαλείο συμβουλευτικής που όχι μόνο έχει πρακτική χρήση, με απτά, επαληθεύσιμα αποτελέσματα, αλλά που επίσης έχει μία σταθερή φιλοσοφική βάση καθώς πηγάζει απευθείας από την παράδοση (ο όρος παράδοση/παραδοσιακή αστρολογία χρησιμοποιείται εδώ μόνο για να διαχωρίσει την φιλοσοφία, προσέγγιση και τεχνικές από αυτές της 'μοντέρνας' αστρολογίας). Τα υπόλοιπα ήταν μάλλον αναπόφευκτα: ανακάλυψα την παραδοσιακή αστρολογία, την δουλειά του William Lilly. Έπειτα ανακάλυψα την συγγραφική δουλειά του δασκάλου μου. Στα βιβλία του βρήκα (επιτέλους!) τα χαμένα κομμάτια του πάζλ που έψαχνα: το σύμπαν έχει νόημα, άρα και η αστρολογία έχει νόημα.
Η Αστρολογία είναι πρακτική, απλή και ιερή. Και πραγματικά λειτουργεί! Γοητεύομαι από αυτήν όλο και πιο πολύ όσο περισσότερα μαθαίνω - και ευτυχώς αυτό είναι ένα ταξίδι που δεν τελειώνει ποτέ.

Επικοινωνία, μαθήματα αστρολογίας και συνεδρίες: horarycraftsman@gmail.com
Προσωπική αρθρογραφία :  http://thesiriushorary.blogspot.gr/ και ηχητικά αρχεία:

https://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου