Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

1o Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Εκθέτης (Τρ.9) - Εκδόσεις Ψυχή του Κόσμου

Λίγα λόγια για τις Εκδόσεις

Οι Εκδόσεις Ψυχή του Κόσμου είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των βιβλίων του Roger de Pins που φέρουν τίτλο "Σύγχρονες Επιστολές των Διδασκάλων της Σοφίας" . Ως εκδοτικός οίκος προσεγγίζει με μεγάλο σεβασμό την Ανατολική και την Δυτική Εσωτερική Παράδοση εξ' ίσου. Αποτίει φόρο τιμής στους μεγάλους Εσωτεριστές του παρελθόντος οι οποίοι, παρ' όλες τις αντιξοότητες που αντιμετώπισαν , την δυσπιστία και  τον χλευασμό των αμυήτων, ύψωσαν το ανάστημά τους δείχνοντας περισσό θάρρος, όντας πρωτοπόροι και ακτινοβολώντας ως φάροι το Πνευματικό Φως, προσπαθώντας να το μεταλαμπαδεύσουν σε μία ανθρωπότητα που πίστευε μόνον στην ύλη, και που σήμερα έχει βυθιστεί μέσα της περισσότερο από ποτέ.

Στο τραπέζι των Εκδόσεων Ψυχής του Κόσμου θα μπορέσετε να βρείτε βιβλία των Εκδόσεων, μεταξύ των οποίων βεβαίως και τις Σύγχρονες Επιστολές των Διδασκάλων της Σοφίας.

Η εκδήλωση

1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Κυριακή 21 Ιουνίου, Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44

Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια και χώρο εκθετών, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων διαλεχτοί ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης και του ευρύτερου αυτογνωσιακού και εναλλακτικού χώρου. Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης και εκθέτες, νέοι αστρολόγοι, εκδότες και επαγγελματίες των εναλλακτικών τεχνών με σκοπό να δείξουν τι νέο έχουν να προσφέρουν στο χώρο της αστρολογίας και της αναζήτησης.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 20:00 το βράδυ, ενώ με την επίδειξη του εισιτηρίου της εκδήλωσης (συμβολικό κόστος 3 ευρώ), μπορείτε να έχετε ισόποση έκπτωση στη βραδινή παράσταση του θεάτρου.

Πληροφορίες – Κρατήσεις Εργαστηρίων: 6945.807566, 6949.898709

Το πρόγραμμα των ομιλιών και των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρείτε και στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας www.filoi-astrologias-ellados.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου