Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

2o Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Εργαστήριο: Φτιάξτε μόνοι σας το Γενέθλιο Χάρτη


Εργαστήριο: Φτιάξτε μόνοι σας το Γενέθλιο Χάρτη

Χρησιμοποιώντας χρώματα και μολύβια βρείτε τους πλανήτες και σχεδιάστε μόνοι σας το Γενέθλιο Χάρτη σας.

Συντονιστής: Αλεξάνδρα (Αλέκα) Δουζίνα

Βιογραφικό: Ξεκίνησα τις σπουδές μου στην Αστρολογία το 1988 στην σχολή της Ι. Καλογερά Κ.Α.Ε.Ε. και εν συνεχεία στην NOVA ASTROLOGIA μέχρι το 1993 όπου έμαθα τις βασικές τεχνικές. Τελειοποίησα της γνώσεις μου δίπλα στον αείμνηστο Χρ. Παϊζη επί 6 χρόνια, ενώ παράλληλα επί 26 χρόνια ασχολούμαι με την έρευνα της ψυχολογικής άποψης της Αστρολογίας, μέσα από την Μεταφυσική της διάσταση. Αρθρογραφώ στο astrodouzina.wordpress.com και διδάσκω τις διάφορες τεχνικές της Αστρολογίας σε ιδιαίτερα μαθήματα, χειρόγραφα ή με την χρήση ηλεκτρονικού προγράμματος.  

Η εκδήλωση: Την Κυριακή 26 Ιουνίου οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 2ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο θέατρο Χυτήριο, Ιερά οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες και εργαστήρια, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης, της φιλοσοφίας και της ψυχολογίας.
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 18:00 το βράδυ και η είσοδος έχει συμβολικό κόστος 3 ευρώ, ενώ για τη συμμετοχή σας στα εργαστήρια απαιτείται επιπλέον κόστος 3 ευρώ για κάθε εργαστήριο. Χορηγός  επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η Ypernoisis.gr

Διοργανωτές: Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος είναι μία ένωση για την διάδοση της Αστρολογίας στην Ελλάδα και την ανάπτυξη της Αστρολογικής Παιδείας. H ένωση αυτή έχει από την 1η Σεπτεμβρίου του 2013 πάρει τη μορφή Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την ίδια επωνυμία. Έδρα της εταιρείας είναι η Αθήνα και έχει αυτή τη στιγμή 49 μέλη. Η εταιρεία διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται ανά δύο χρόνια. Μεταξύ του έργου της εταιρίας ως τώρα αξίζει να αναφερθεί η σύνταξη εθελοντικού κώδικα δεοντολογίας των αστρολόγων, καθώς και η θεσμοθέτηση εκδηλώσεων όπως τα φεστιβάλ ηλιοστασίου και οι γιορτές εαρινής ισημερίας. Από το 2016 η εταιρία εκδίδει επίσης το τριμηνιαίο περιοδικό 12-Αστρολογική Επιθεώρηση. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε στο http://www.filoi-astrologias-ellados.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου