Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

2o Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Ομιλητής Χρίστος Λογαρίδης


Θέμα: Οι Προκλήσεις της Εποχής του Υδροχόου

Βιογραφικό: Ηρθα στη γη τον Φεβρουάριο του 64, σπούδασα μηχανικός αεροσκαφών, φωτογραφία, ζωγραφική, ενώ πάντα με τραβούσε η αναζήτηση μιας βαθύτερης κατανόησης του Σύμπαντος. Εργάστηκα σε πολλά περιοδικά και εφηνερίδες, σαν φωτογράφος και δημοσιογράφος, έκανα ραδιόφωνο και τηλεοπτικές εκπομπές στο ιντερνετ. Η αστρολογία, ο εσωτερισμός, η σύγχρονη φυσική είναι οι φίλοι που μαζί ψάχνουμε τα μυστικά του κόσμου. Έχω κάνει περισσότερες απο 20 εκθέσεις ζωγραφικής, έχω εκδώσει το βιβλίο Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και έχω το μπλόκ και την διαδυκτιακή εκπομπη PLANETARIUM, που ασχολούνται με ανάλογα θέματα.

Η εκδήλωση: Την Κυριακή 26 Ιουνίου οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 2ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο θέατρο Χυτήριο, Ιερά οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες και εργαστήρια, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης, της φιλοσοφίας και της ψυχολογίας.
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 18:00 το βράδυ και η είσοδος έχει συμβολικό κόστος 3 ευρώ, ενώ για τη συμμετοχή σας στα εργαστήρια απαιτείται επιπλέον κόστος 3 ευρώ για κάθε εργαστήριο. Χορηγός  επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η Ypernoisis.gr

Διοργανωτές: Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος είναι μία ένωση για την διάδοση της Αστρολογίας στην Ελλάδα και την ανάπτυξη της Αστρολογικής Παιδείας. H ένωση αυτή έχει από την 1η Σεπτεμβρίου του 2013 πάρει τη μορφή Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την ίδια επωνυμία. Έδρα της εταιρείας είναι η Αθήνα και έχει αυτή τη στιγμή 49 μέλη. Η εταιρεία διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται ανά δύο χρόνια. Μεταξύ του έργου της εταιρίας ως τώρα αξίζει να αναφερθεί η σύνταξη εθελοντικού κώδικα δεοντολογίας των αστρολόγων, καθώς και η θεσμοθέτηση εκδηλώσεων όπως τα φεστιβάλ ηλιοστασίου και οι γιορτές εαρινής ισημερίας. Από το 2016 η εταιρία εκδίδει επίσης το τριμηνιαίο περιοδικό 12-Αστρολογική Επιθεώρηση. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε στο http://www.filoi-astrologias-ellados.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου