Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Φεστιβάλ Χειμερινού Ηλιοστασίου 2015 - Ομιλητής Στέλιος Χειμαριός

Βιογραφικό

Ο Στέλιος Χειμαριός είναι μέλος της Εταιρείας Ιοχροοχόος Ακαδημία - Παιδεία Αγάπης και Ενεργειακής Υποστήριξης και στη διά βίου εκπαίδευση της Εσωτερικής Θεραπευτικής.

Η Ομιλία: ΒΙΟΧΗΜΙΚΑ ΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η Ζωτική Δύναμη του ανθρώπου που είναι μια ενέργεια της ψυχής, κυλά μέσα από τα κέντρα ενέργειας του αιθερικού σώματος, δέχεται επιρροές από ζώδια και πλανήτες ανά κέντρο και αδένα, πριν αυτή η Ζωτική Δύναμη κατασταλάξει πάνω στους ιστούς και συνολικά, στους φορείς του ανθρώπινου συστήματος.

Οι συγκεκριμένες πλανητικές και αστρικές μας επιρροές, είναι επιλογή της ίδιας της ψυχής.

Τα 12 Βιοχημικά Άλατα (Schuessler) είναι ο σκελετός πάνω στον οποίο χτίζονται όλα τα άλλα στοιχεία, που τελικά συνιστούν τους ιστούς του ανθρώπινου σώματος.

Ακόμη, αυτά και άλλα στοιχεία, εκτοξεύονται από το υλικό σώμα, μέσα στο αιθερικό του περίβλημα και συνιστούν τη λεγόμενη αύρα υγείας. Ταυτόχρονα, συμπληρώνουν και το υποκειμενικό σύστημα που μας φέρνει σε αλληλεπίδραση με το περιβάλλον .

Έτσι συνδέονται η διάνοια, η ψυχολογία μας και ο φυσικός μας φορέας. Έτσι γινόμαστε αυτό που είμαστε καθολικά, κι ερχόμαστε σε επαφή με τα πεδία στα οποία κατοικούμε ως εκδηλωμένα όντα.

Μέσα από παρατηρήσεις και δοκιμές της ιατρικής, πάνω σε χιλιάδες περιστατικά,
με γνωστό τον αστρολογικό χάρτη του ασθενή, έχουν προταθεί οι σχέσεις του κάθε ιστικού άλατος με κάποιον αστερισμό και έχει αποδειχτεί η γενική και ειδική ωφέλειά τους.

Καθώς βρίσκονται στους ιστούς του νευρικού συστήματος, των ενδοκρινών αδένων κλπ, χρησιμοποιούνται από τους θεραπευτές για την αποκατάσταση προβλημάτων, που προέρχονται είτε από ελλείψεις των στοιχείων αυτών, είτε από λειτουργικές διαταραχές σε πολλαπλά επίπεδα.

Η εκδήλωση

Το Φεστιβάλ Χειμερινού Ηλιοστασίου 2015 είναι το 2ο Φεστιβάλ που πραγματοποιείται υπό την οργανωτική ευθύνη των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος. Πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Novus, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 10:00 με 20:00 και περιλαμβάνει ομιλίες, εκθέτες και ένα εκτεταμένο σεμινάριο για τις Τεχνικές Ερμηνείας του Γενέθλιου Χάρτη.
Η είσοδος είναι στα 3 ευρώ, ενώ για όσους θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο (14:00 με 20:00) θα υπάρχει ένα συνολικό κόστος της τάξης των 10 ευρώ. Σε όσους το επιθυμούν μπορεί να δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες: 6945.807566, 6949.898709

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου