Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Φεστιβάλ Χειμερινού Ηλιοστασίου 2015 - Ομιλητής Δημήτρης Παναγιωτίδης

Βιογραφικό

Ασχολείται με τον Εσωτερισμό και τις εναλλακτικές θεραπείες από το 2005 έως και σήμερα. Ασχολείται με την κουνταλίνι γιόγκα, την αστρολογία (ερασιτεχνικά για 6 χρόνια και επαγγελματικά τα 2 τελευταία), την Ταρώ την οποία και διδάσκει μαζί με αστρολογία και εσωτερισμό. Επίσης ασχολείται με το ρέικι ως μέθοδο εναλλακτικής κι ολιστικής θεραπείας κι εξισορρόπησης των ενεργειακών κέντρων (τσάκρας) ως master reiki.

Επίσης ασχολείται με τεχνικές διαλογισμού και εξωαισθητήριας αντίληψης του νου (αστρικά ταξίδια, αναδρομές).

Από το 2015 είναι μέλος των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος...

Δ Ι Ε Υ Θ Υ Ν Σ Η : Νικοπόλεως 52 Αχαρνών , ΤΚ 112 54, .Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Α : 6973497960, 2130 282 015

Η ομιλία: Το ανθρώπινο ενεργειακό σύστημα και οι πλανητικές επιρροές. 

Είμαστε κάτι περισσότερο από αυτό που αντιλαμβανόμαστε με βάση τις περιορισμένες μας φυσικές αισθήσεις. Ένας ολόκληρος κόσμος που αποτελείται από ενέργεια ξεδιπλώνεται και ανακαλύπτουμε το άπειρο ενεργειακό δυναμικό μας μέσα από το ταξίδι της αρχέγονης αυτής ουσίας που λέγεται κοσμική ενέργεια, τσι, πράνα.

Σκοπός της ομιλίας είναι να γνωρίσουμε το πως το ενεργειακό μας σύστημα δέχεται αυτή την ενέργεια από τα κέντρα και κανάλια γνωστά και ως τσάκρας και νάντις καθώς επίσης και τους διάφορους πλανητικούς συσχετισμούς που επιδρούν δυναμικά στο σώμα μας βάση αυτό το ενεργειακό σύστημα.

 - Τι είναι τσάκρας
 - Πως μπορούμε να τα ενεργοποιήσουμε, μέθοδοι εναλλακτικών θεραπειών (αναφορικά).
 - Πως τα χρώματα αλληλεπιδρούν με τα κέντρα ανάλογα με την παλμική τους συχνότητα.
 - Οι 4 βασικές αισθήσεις και η σχέση τους με τα ενεργειακά κέντρα.
 - Οι πλανήτες και οι επιδράσεις του στο ανθρώπινο ενεργειακό σώμα.

Η εκδήλωση

Το Φεστιβάλ Χειμερινού Ηλιοστασίου 2015 είναι το 2ο Φεστιβάλ που πραγματοποιείται υπό την οργανωτική ευθύνη των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος. Πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Novus, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 10:00 με 20:00 και περιλαμβάνει ομιλίες, εκθέτες και ένα εκτεταμένο σεμινάριο για τις Τεχνικές Ερμηνείας του Γενέθλιου Χάρτη.

Η είσοδος είναι στα 3 ευρώ, ενώ για όσους θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο (14:00 με 20:00) θα υπάρχει ένα συνολικό κόστος της τάξης των 10 ευρώ. Σε όσους το επιθυμούν μπορεί να δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες: 6945.807566, 6949.898709

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου