Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

1o Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Εισηγητής Γιώργος Παυλίδης

Βιογραφικό

Γιώργος Παυλίδης - Πολιτισμολόγος, Ερευνητής Συμβολικών Συστημάτων

Ο Γεώργιος Παυλίδης ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία είχε μεταφυσικές ανησυχίες και ασχολήθηκε με τη θρησκευτική, πολιτιστική και ανθρωπολογική μελέτη. Είναι πολιτισμολόγος και έχει θητεύσει κοντά σε διδασκάλους κύρους, με γνωσιακά αντικείμενα θρησκείας, αστρολογίας και εσωτερισμού. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια για την Αστρολογική Επιστήμη και Έρευνα, την Κλασσική, την Αρχαία, Καρμική, Δραγωνική, κ.ά. Επίσης με την πρακτική έρευνα και αποσυμβολισμό της Ταρώ, μελλοντολογικού, αλλά και μυητικού-συμβουλευτικού, ρουνικής μελλοντολογίας και ευρωπαϊκού μυστικισμού. Ακόμα έχει εξειδικευτεί στην τέχνη του Εκκρεμούς και της Ραδιαισθησίας αλλά και της Θεραπευετικής (ενδυνάμωσης και εναρμόνισης του Φυσικού, Ενεργειακού και Ψυχικού Φορέα).

Εισήγηση: Η Θερινή Τροπή στην Ορφική Κοσμολογία

Η Θερινή Τροπή στην Ορφική Κοσμολογία αποτελεί την ιερή παρακαταθήκη των αρχαίων μυστών και της Ιεράς Παραδόσεως της Ελληνικής Θρησκείας. Μέσα από την ανάλυση και τον αποσυμβολισμό των τεσσάρων εξελικτικών σταθμών και των τεσσάρων μυήσεων κατ' έτος, οι οποίες τελούντο μέσα στον κύκλο των τεσσάρων εποχών και ακολουθώντας την εξελικτική πορεία των ουσιών της φύσης.

Θα καταλάβουμε το γιατί οι ορφικοί μύσται τελούσαν κατά την θερινή τροπή γιορτές και μυστήρια που αναφέρονταν στον θρίαμβο της ανθρώπινης ψυχής κατά του νόμου του θανάτου.

Η εκδήλωση

1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Κυριακή 21 Ιουνίου, Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44

Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια και χώρο εκθετών, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων διαλεχτοί ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης και του ευρύτερου αυτογνωσιακού και εναλλακτικού χώρου. Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης και εκθέτες, νέοι αστρολόγοι, εκδότες και επαγγελματίες των εναλλακτικών τεχνών με σκοπό να δείξουν τι νέο έχουν να προσφέρουν στο χώρο της αστρολογίας και της αναζήτησης.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 20:00 το βράδυ, ενώ με την επίδειξη του εισιτηρίου της εκδήλωσης (συμβολικό κόστος 3 ευρώ), μπορείτε να έχετε ισόποση έκπτωση στη βραδινή παράσταση του θεάτρου.

Πληροφορίες – Κρατήσεις Εργαστηρίων: 6945.807566, 6949.898709

Το πρόγραμμα των ομιλιών και των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρείτε και στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας www.filoi-astrologias-ellados.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου