Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

1o Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Εκθέτης (Τρ.10) - Ελληνικό Omtimes Magazine

Λίγα λόγια για το περιοδικό

Το omtimes δεν είναι απλά ένα περιοδικό για τα εναλλακτικά, είναι μια ιδέα που προσπαθεί να αλλάξει τον άνθρωπο για να βρει αυτό που πραγματικά αναζητά στη ζωή του. Είναι το περιοδικό που μαζί με το humanity healing foundation έχουν βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους σε περιοχές της Αφρικής. Είναι το περιοδικό που σέβεται από τη 1η μέρα το περιβάλλον υιοθετώντας τις πλέον περιβαλλοντικές τεχνικές για την προστασία του. Είναι το περιοδικό που στα πρωτοσέλιδα του παρουσιάστηκαν προσωπικότητες τεράστιου βεληνεκούς όπως οι Shirley McLein, Jeff Bridges, Keith Mitchell, Desmont Tutu, Deepak Chopra, Erich Von Daniken, Arriana Huffington, Alan Cohen, Noam Chomsky, Judith Orloff, Michelle Whitedove και πολλές άλλες σημαντικές προσωπικότητες. Το site το ίδιο έχει άρθρα που έχουν ταράξει το χώρο με σημαντικές απόψεις για ένα καλύτερο κόσμο. Με ένα ολοκληρωμένο τρόπο παρουσίασης, τηλεόραση, ραδιόφωνο και διαδικτυακή ενημέρωση, το omtimes μετά την Αγγλική του και την Ισπανική του έκδοση έρχεται και στα Ελληνικά. Μία σημαντική προσπάθεια ενός χρόνου περίπου για να μπορέσουμε να σας μεταδώσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. θεωρώ σημαντικό που μετά από μία γλώσσα που τη μιλάει ολόκληρος ο κόσμος όπως τα Αγγλικά και μία γλώσσα που κυριαρχεί στη Λατινική Αμερική, το Omtimes έρχεται να μεταφραστεί σε μία γλώσσα 15 εκατομμυρίων που όμως ακριβώς αυτό δείχνει την σπουδαιότητα του πολιτισμού μας και τη δυνατότητα που έχουμε ως Έλληνες να αλλάξουμε τα πράγματα κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη. Το omtimes δεν είναι μόνο μία Ελληνική μετάφραση όμως, είμαστε ανοιχτοί σε όλους τους ανθρώπους που έχουν κάτι να πουν και να μοιραστούν μαζί μας με ταυτόχρονη μετάφραση των άρθρων σας στα Αγγλικά και στα Ισπανικά κάνοντας πραγματικότητα το πραγματικό μας όνειρο: Σε μία κοινότητα εθνοτήτων να δείξουμε ότι η Ελληνική πραγματικότητα γεννάει και θα γεννάει χαρισματικούς ανθρώπους.

http://www.ellinika.omtimes.com

Υπεύθυνος Ελληνικής Έκδοσης: Χρήστος Άρχος carchos@Outlook.com

Η εκδήλωση

1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Κυριακή 21 Ιουνίου, Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44

Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια και χώρο εκθετών, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων διαλεχτοί ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης και του ευρύτερου αυτογνωσιακού και εναλλακτικού χώρου. Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης και εκθέτες, νέοι αστρολόγοι, εκδότες και επαγγελματίες των εναλλακτικών τεχνών με σκοπό να δείξουν τι νέο έχουν να προσφέρουν στο χώρο της αστρολογίας και της αναζήτησης.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 20:00 το βράδυ, ενώ με την επίδειξη του εισιτηρίου της εκδήλωσης (συμβολικό κόστος 3 ευρώ), μπορείτε να έχετε ισόποση έκπτωση στη βραδινή παράσταση του θεάτρου.

Πληροφορίες – Κρατήσεις Εργαστηρίων: 6945.807566, 6949.898709

Το πρόγραμμα των ομιλιών και των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρείτε και στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας www.filoi-astrologias-ellados.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου