Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015

1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Εκθέτες (Τρ.4) - Χάρης Βλαστάκης


Βιογραφικό

Ο Χάρης Βλαστάκης γεννήθηκε στον Πειραιά το 1980.

Από τα 15 ξεκινάει η ενασχόλησή του με την αστρολογία και την μουσική σύνθεση, δύο μεγάλες αγάπες που συνεχίζουν να κινούνται μέχρι και τώρα παράλληλα. Έχοντας συμπληρώσει 20 χρόνια καθημερινής μελέτης στην αστρολογική ανάλυση και ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη, καταλήγει να θεωρεί ότι η Συμβουλευτική Αστρολογία είναι ο ιδανικός τρόπος να βοηθηθεί ο καθένας μας. Η προσέγγισή του βασίζεται στην τεχνική των Μεσοδιαστημάτων και τις διδαχές περί Κοσμοβιολογίας του γερμανού Reinhold Ebertin, δίνοντας βαρύτητα στις πλανητικές ιδιότητες κι ακολούθως στις ζωδιακές. Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με ψυχολόγο και ψυχοθεραπεύτρια στα πλαίσια της αστρολογικής μελέτης, κατέληξε σε μία άλλου είδους προσέγγιση του εκάστοτε χάρτη, αυτήν της Γονεϊκής Ανάλυσης, δηλαδή της κληρονομικής προέλευσης και σχέσης του ατόμου που αναλύεται με τους γονείς και το γενικότερο οικογενειακό περιβάλλον του. Βλέποντας ο ενδιαφερόμενος τον εαυτό του ως προέκταση δύο ανθρώπων-δύο γεννεαλογικών δέντρων- ανακαλύπτει τα "γιατί;" και τα "πως;" που τον βασανίζουν, παρακάμπτει το ατομικιστικό του αδιέξοδο και θεωρεί εκ νέου τον εαυτό του, μπορώντας ευκολότερα να συγχωρέσει και να συμφιλιωθεί με τις αιτίες που τον πόνεσαν.

Στα σκαριά είναι η ολοκλήρωση του αστρολογικού του προγράμματος "MediumCoeli" για υπολογιστές και androids, πρόγραμμα που βασίζεται στην Γονεϊκή προσέγγιση και την ανάλυση των Μεσοδιαστημάτων. Εξέχουσα θέση έχουν εκεί η Λίλιθ και ο Χείρωνας, ως δείκτες εμφάνισης της ψυχικής υγείας του ατόμου κατά την διάρκεια της ζωής του.

Ο Χάρης Βλαστάκης ζει και εργάζεται στο κέντρο της Αθήνας από το 2011.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
τηλ. 6980806592

e-mail: harry70pisces@windowsmail.com

youtube: https://www.youtube.com/user/harry70pisces?feature=mhee

Η εκδήλωση

1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου - Κυριακή 21 Ιουνίου, Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44

Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια και χώρο εκθετών, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων διαλεχτοί ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης και του ευρύτερου αυτογνωσιακού και εναλλακτικού χώρου. Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης και εκθέτες, νέοι αστρολόγοι, εκδότες και επαγγελματίες των εναλλακτικών τεχνών με σκοπό να δείξουν τι νέο έχουν να προσφέρουν στο χώρο της αστρολογίας και της αναζήτησης.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 20:00 το βράδυ, ενώ με την επίδειξη του εισιτηρίου της εκδήλωσης (συμβολικό κόστος 3 ευρώ), μπορείτε να έχετε ισόποση έκπτωση στη βραδινή παράσταση του θεάτρου.

Πληροφορίες – Κρατήσεις Εργαστηρίων: 6945.807566, 6949.898709

Το πρόγραμμα των ομιλιών και των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρείτε και στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας www.filoi-astrologias-ellados.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου