Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Προσφορές Δώρων για την Πίτα 2015 - 3 συνεδρίες ηχοθεραπείας (από 1 για 3 άτομα) από την Kathy Kizito

Βιογραφικό

Η Kathy Kizito ασχολείται αρκετά χρόνια με την αυτογνωσία και στο προσωπικό της δρόμο εκπαιδεύτηκε σε διάφορες μεθόδους όπως Ρέικι, σαμάνικες τεχνικές, ηχοθεραπεία κατά του Peter Hess, tuning forks( διαπασών) Peter Goldman και άλλα. Γνωρίζοντας την ήπια αλλά βαθιά και ριζική επιρροή που έχει ο ήχος στον άνθρωπο συνεχίζει την εξερεύνηση και εκπαίδευση της στη ηχοθεραπεία.

Ηχοθεραπεία

Ο γαλήνιος ήχος από τα θεραπευτικά κύμβαλα και γκόνγκ, μας οδηγεί σε βαθιά χαλάρωση. Οι δονήσεις εισχωρούν μέσα στο σώμα μας και κάνουν ένα απαλό μασάζ στα κύτταρα και στα όργανα. Ανακουφίζουν και αναζωογονούν το νευρικό σύστημα. Ο μελωδικοί και αρμονικοί ήχοι οδηγούν το νου στα κύματα Alpha και θήτα, έτσι ώστε να αποβάλλεται το στρες, ενώ παράλληλα να ενεργοποιείται η δημιουργικότητα. Η εμπειρία της ηχοθεραπείας είναι μοναδική! Βοηθά σε σωματικό, ψυχοσυναισθηματικό και νοητικό επίπεδο, φέρνοντας ανακούφιση σε θέματα υγείας, καθώς και στην διάθεση της ψυχολογίας μας.

Τα οφέλη της Ηχοθεραπείας: -Μειώνει το στρες & εκλύονται οι ενδορφίνες- ορμόνες χαράς και ευεξίας -Ενεργοποιεί μηχανισμούς αυτοθεραπείας μέσα στο σώμα -Ανακουφίζει πονοκεφάλους, κούραση, αϋπνία, διαταραχές - πέψης, πόνους στις αρθρώσεις και τους μύες, ανισορροπία στο συναίσθημα -Καθαρίζει και Εναρμονίζει την Αύρα & τα Ενεργειακά Κέντρα -Φέρνει Νέα Ροή Ενέργειας και Αναζωογόνησης σε ολόκληρο το σώμα.

Η Kathy Kizito δέχεται στο κέντρο Φαέθων (Ήβης 25 Ψυρρή) κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο:

213 0099 902


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου